Jump to content

Adelina

Membru
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Female

Adelina's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

22

Reputation

  1. Mersi pentru parere insa cred ca am sanse..o sa incep munca de maine deoarece am ceva treaba. Mersi totusi.
  2. Nume : Adelina Apostol Nick : Adelina Vârstă : 17 ani Motiv : Doresc gradul acesta deoarece cred ca ma caracterizeaza,imi place sa fiu activa undeva si sa ma implic,sa ajut sa dezvolt ceva si sa imi fac prieteni noi. Adresa de contact : Y!M: adeadelina580@yahoo.com Timp alocat forumului : 6-7 ore pe zi. Ce secţiuni doreşti să moderezi?: Indiferent de sectiune. De ce ai ales aceste sectiuni?: - De ce doreşti să moderezi în această comunitate?: Deoarece vreau sa contribui la dezvoltarea ei. Ai mai moderat pe IPB?: Da. Ce înţelegi prin "Post hunt"?: Post-uri fata motiv doar pentru a avea posturi mai multe. Ce înţelegi prin "Dublu post"?: Dublu post inseamna postarea a doua reply-uri cu motiv-ul sa se corecteze,fara a da EDIT sau pentru a face SPAM. Ce înseamnă "Warez"?: Piraterie si fisiere virusate. Ce înseamnă "NSFW"?:Not safe for work,in traducere "Nu este sigur pentru lucru",programe nesigure sau fisiere. Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?: Post-huntul este doar de dragul de a face post-uri iar cand faci off-topic inseamna cand postezi un reply inafara subiectului. Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?: Sa fiu activa in primul rand,sa postez continut de calitate si atractiv. Ai citit regulamentul forumului ?: Bineinteles
  3. Nick-ul tău: Adelina Prenume: Adelina Vârsta: 17 ani Locaţia: Strainatate. Ocupaţie: Eleva Jocul(rile) preferat(e): SA:MP Hobby-urile tale: Sa ies pe afara cu prietenii,sa am grija de verisorii mei,sa ma plimb,sa ma distrez,sa ies in cluburi. Interese: Meh,nu stiu. Descriere personala: Sunt o fata "oribila". ) De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: De mai mult timp de la un prieten cred,mai vechi.. Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Nu cred ca mai este.. O frază de sfârşit : Pa. (Glumesc)
  4. Nume : Adelina Nick : Adelina Vârstă : 17 Motiv : Doresc sa ajut la dezvoltarea comunitatii,sa ajut membrii si sa ma ocup de comunitate. Adresa de contact : Y!M: adeadelina580@yahoo.com & skype: adelina.apostol1 Timp alocat forumului : 6-7 ore,cam asa. Ce secţiuni doreşti să moderezi?: SOCIAL / Divertisment De ce ai ales aceste sectiuni? Doresc sa moderez la aceasta sectiune deoarece este una destul de folosita si sunt unii membrii care posteaza gresit sau nu inteleg unele treburi. De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Doresc sa moderez in aceasta comunitate deoarece este una destul de populara,cu staff matur,activ,de asemenea membrii RangFort sunt activi si poti sa te imprietenesti cu multe persoane. Ai mai moderat pe IPB? Da Ce înţelegi prin "Post hunt"? Post hunt inseamna postarea unui reply fara rost,deviat de la subiect. Ce înţelegi prin "Dublu post"? Dublu post inseamna ca un membru sa posteze in acelasi topic de oua ori consecutiv. (unul dupa altul). Ce înseamnă "Warez"? Prin termenul de "Warez" intelegem pirateria,adica continutul afisat este furat. (original) Ce înseamnă "NSFW"? Termenul de "NSFW" insemana " Not safe from work " Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? Diferenta dintre post hunt si OFF-Topic este ca la post hunt sunt reply-uri facute pentru a face mai multe posturi,iar off-topic inseamna inafara subiectului. (abatere) Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?De a creea noi jocuri forumistice mai distractive,jocuri forumistice noi,sa-mi expun activitatea acelei sectiuni,astfel incat membrii sa fie multumiti de acea sectiune. Ai citit regulamentul forumului ? Da,si sunt deacord cu el.
  5. Nick: Adelina De unde provine ?: De la numele meu Adelina
  6. Daca este din Romania....Vrancea. Prin cate tari trece Dunarea si unde se varsa ?
  7. Banuiesc ca esti incepator,nu ? ON: Urmareste niste tutoriale,in rest bravo.
  8. Bravo,imi plac lucrarile
  9. Binisor...mai lucreaza putin la text.
  10. Arata bine,o sa-l incerc.
  11. Have fun ! Inteligent nume )
×
×
  • Create New...