Jump to content

Lime

Membru
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Female
  • City:
    Slatina
  • Interests
    Design in Ps , Ae , Ai & GIRLS :X
    Sa ajut la dezvoltarea comunitatii .

Lime's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

56

Reputation

  1. Trebuie sa vi tu cu afirmatii contradictorii mereu... Nu mai judeca ce-ti place sau ce nu-ti place ci calitatea, daca nu sti sa faci asta, nu o mai fa. On: deduc ca lucrezi de ceva timp pe render.. si iti ies bine rau atat la integrare cat si text. O chestie.. renunta la bursh.. strici total lucrarea.. pentru mine nu-si are rost daca nu pui text pe ea.
  2. Aceeiasi chestie ca si Hristu, vreau si eu ss cu psd la asta, iar daca nu ai psd imi dai cu resursele sau incerci sa o reproduci.
  3. Lime

    [Portofoliu]asd1

    Vino si cu ceva mai original, faci acelas tip de lucrari iar si iar. Adica.. sunt foarte ok lucrarile din primul post dupa.. incepi cu brush peste ele. "Bannerul" care l-ai facut pentru prietenul tau are o compozitie ok mai putin acele picatele sau ce-or fi ele iar renderul trebuia sa-l integrezi mai mult pentru ca bg-ul este albastru.. renderul portocaliu si nu da foarte bine.
  4. Lime

    GFX vs Lime

    Accept, diseara incerc sa o fac, sper sa nu uit.
  5. Sunt foarte reusite . Integrarea este foarte ok ^^ Huh, ma vad acolo, in mjloc
  6. 1. Stockul este free, sunt atatea locuri de unde poti lua unul. Poftim, alege unul de aici 2. Apropo... eu sunt cel care va provoaca, eu aleg cui se dau lucrariile. Ori accepti asa.. ori refuzi si aia e. O intrebare am, de ce vrei sa dai lucrariile cuiva cu grad ?
  7. Nick-ul celui provocat :title Text:free Dimensiuni : 150x250*** Tip ( avatar / semnatura / logo / banner etc. ) :avatar Tema:free Finalizare(voturi):7 (total) sper sa se adune.. Alte aspecte: succes ! btw, lucrariile la mine in PM.
  8. Fara suparare dar tu chiar esti nesimtit, si la portofoliu ai spus asta, am zis sa o las asa si acolo dar nu ma mai abtin aici, nimeni nu le stie pe toate din prima, unii pot retine niste lucruri mai repede altii mai incet, asa ca te rog sa te abtii pe viitor ca nici tu nu esti zeu. Black pearl, nu mai vota te rog daca tot tu postezi lucrariile pentru ca automat ce tu le primesti de la fiecare, si stii care a cui e. Multumesc ! #ON: Ambele lucrari sunt lafel de slabe/bune: La v1 este aplicat un blur ok si textul este cat de cat bun, dar nu e nici macar bun, asa ca nu este foarte departe de v2 pentru ca la v2 efectele sunt foarte ok, un blur, un 3D si acele flares-uri sunt dragute puse acolo bine si i da un + important, iar culoarea textului se asorteaza cat de cat cu stockul, chiar daca nu este bine ales fontul si nu a pus mai stiu eu ce efecte pe el. Vot v2 !
  9. Nais, e ok textul dar e in plus Gj, kw
  10. Lime

    Galery foxy'

    Am observat asta si am rectificat chiar azi, am zis sa mai postez cate ceva si pe-acii (de umplutura) PS: Nu este nimic cu suparare din ce mi-ai zis, orice critica/lauda este bine venita. Mersii de observatii ! ^^
×
×
  • Create New...