Jump to content

D3KO

Membru
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by D3KO

  1. Nu stiu care dintre noi 2 este copil si nu stau sa ma cert cu tine si sa ma pun la mintea ta. Pe harta zm_snowbase la casa aia nu te blochezi, una este sa te misti incet alta este sa nu te misti deloc, din cate stiu eu in regulament nu scrie ca poti folosi jetpackul 1 secunda si ai recunoscut singur ca l-ai folosit si ai primit slay nimic altceva, poate trebuia sa te ajut sa iesi de acolo dar cand vrei rank fara sa bagi ammo asa se intampla !!! Blabla sau Laurentiu va decide daca am procedat bine ca ti-am dat slay ca ai folosit jet ul !

  2. " # Alte precizari: Eram sniper si m-am blocat si "am zburat cu jetpackul" o secunda si dupa am apasat m-4. Iar dupa m-am trezit cu slay... Pai ba sunt de acord cu regulamentul, dar nici asa sa exagerezi la modul grav. "

     

    Din ce spune in REGULAMENT nu ai voie sa folosesti "JETPACK" , "LM" , "BAZOKA" si ai recunoscut singur ca ai zburat deci nu a fost slay degeaba.

    Comanda "M4" merge doar daca esti blocat si nu te poti misca deloc gen ti-a facut cineva blok cu lm, atunci poti sa apesi M4 dar in situatia ta nu mergea M4 !

    Puteai sa mai cumperi hp din meniu si scapai de zm fara sa mai incerci sa zbori cu jetpackul 1 secunda !!!

×
×
  • Create New...