Jump to content

MadaM

Girls
  • Posts

    529
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by MadaM

  1. Demo'ul tau am impresia ca e facut dupa ce zeus ti'a spus ca ai wall si ai facut demo'ul ca sa se vada ca nu ai nimic. In demo pt mine e clar wall, nu ai tras la nimereala ai tras direct in zm prin perete.

  2. Http://www.2shared.com/file/H9fEJI2N/Zeus.html

    Uite un ADMIN care are de asemenea si vip(damage mai mare), care joaca foarte bine. Are aceasi arma ca tine, are si godmode la un moment dat. Fi atent la ammo cate face(exceptand cele 3 pe care le primeste la kill) si abia apoi imi poti spune ca tu care nu ai vip si nu ai niciun fel de avantaj poti face la fel de repede sau chiar mai repede decat el ammo(avand in vedere ca tu ai damage mai mic si ammo se primesc la aproximativ 2k damage). Nu poti sa minti pe fata in halul asta! Este imposibil sa faci ceea ce ai facut tu fara a avea avantaj (vip sau aim). Au fost altii inaintea ta care exact la fel faceau, stii ce au patit? Ban permanent exact la fel ca tine. Atat am avut de zis, asteptam decizia.

  3. Da, crede'ma ca m'am uitat la multa lume si nici macar un vip nu face ce faci tu, m'am uitat la lume care joaca extraordinar de bine si nu se intampla asa ceva. Nu mai posta atat, asteapta decizia unui owner.

  4. Juan si tu piensas q un jugador q no tiene nada puede hacer ammos en esa cantidad sin vip y sin nada te equibocas. Zeus tambien lo miro y dijo lo mismo. Es imposible q de 37 le salta a 39 con un tiro!

    • Like 1
  5. Nu este vorba despre godmode'ul pe care il aveai, ci despre aim'ul pe care il folosesti! De cateva saptamani te urmarim si eu si zeus, clar ai aim. Dovada este in banlist'ul meu.

  6. First of all, if you want unban, make a unban post, don't post at my banlist! Second of all, that is clearly aim, not talking about godmode, i'm talking about your target and your ammo, if that is not aim, i am a priestess! Third of all, watch your language with me little kid, don't insult me!

    • Like 1
  7. Mrx, reclamatia ta este inutila, ti'a dat gag de 2 ori pe buna dreptate pentru ca ai injurat! Daca stii ca ai avut un limbaj neadecvat de ce faci reclamatie?! Eu nu vad niciun rost, Vixie doar si'a facut datoria si bine a facut, stii foarte bine ca astfel de limbaj nu e permis.

    • Like 2
  8. :))) argumentul cum ca nu am activitate e putin eronat, era imposibil sa fiu in top si sa nu am activitate :))) oricum ms pt vot :)

     

    Stii ce inseamna sa nu faci dublu post??? Nu mai posta dupa fiecare parere! Am spus ca nu ai activitate CONSTANTA, poti sa ajungi in top imediat, nu despre asta era vorba! Oricum vad ca esti cam sensibil cand iti spune cineva ceva si simti nevoia sa comentezi repede, te aprinzi repede nu e comportament de dorit ca admin.

    • Like 1
×
×
  • Create New...