Jump to content

@_@KaiN-

Membru
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Moldova
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

730 profile views

@_@KaiN-'s Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

18

Reputation

  1. Denumirea piesei (autor + titlu piesă): DIWer69 - Mama (official song) / DIWer69 Link către aceasta :
  2. @_@KaiN-

    Server cs

    Cele mai bune sunt versiunile noi , au foarte multe Bug uri fixate și serverul rulează mult mai bine . Deci părerea mea e ReHLDS și ultima versiune dropto.
  3. Merge acel plugin, daca ai urma acei pași sigur ai reuși
  4. https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=221384
  5. @_@KaiN-

    Cerere Banner

    Uite , insa pentru un banner e prea mica acea dimensiune :V
  6. Data viitoare încercați să folosiți Quote pentru o structură mai frumoasă în topic. T/C Edit:Topic redeschis la cererea membrului!
  7. Nu exista asa ceva , bot-ul este pus sa stea la spec non-stop. Poti doar sa scoti cvar-ul si bot-ul sa nu mai fie pe server. Cvar-uri pentru functionarea bot-ului. le adaugi in amxx.cfg P.S. Data viitoare incerca sa scrii titlul cu numele plugin-ului pe care îl vrei. Ex: Cerere plugin - BotSpec. Deoarece poate și alte persoane au acceasi întrebare și se crează un nou topic. Mulțumesc frumos de înțelegere.
  8. Pai sunt diferite motive care trebuie observate. Serverul poate pica spre exemplu atunci când faci o anumită chestie pe server , iar acea chestie e "buguita". Eu recent am avut o problema la efectul de bomba he , atunci când cineva prindea he-ul , pe monitor ii apărea efect de sânge roșu iar serverul se reseta automat --> era un bug. La fel și tu , poți scoate pluginuri le de care consideri tu că nu prea ai "nevoie" . Și să vezi dacă tot așa se comporta . Btw , te-am rugat să-mi lași fișierul plugins.ini
  9. Problema e de la pluginuri. Lasă-mi într-un Quote toată lista ta te pluginuri că să știu cu ce te ajut . Și lasă mai multe detalii despre cum pica sv-ul , anume când faci anumite chestii , sau pica la un interval de timp. Toate aceste detalii sunt importante , ca sa știi de unde vine problema . P.S. când bagi un plugin , fii atent și la descriere . Poate acel plugin are ceva module care trebuie activate , sau cvar-uri. Nu incerca sa ei doar amxx și sma. Fiecare plugin are baza lui de rulare .
×
×
  • Create New...