Jump to content

Skagen

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Skagen

  1. Neatza Panda, bhaaa ai inbatranit si tot zm te joci?
  2. Skz ptru X2 post, ( eu nu uit pe nimeni dar multi m.au uitat pe mn) m.as reIntoarce dar a acazut populatia la jocul CS 1.6 foarte mare, poti baga boost.uri zi de zi ca, nu mai e ce a fost. Aia 5..6 care am fost in staff pe server.ul lui Adry, faceam cat 1000 mereu activitate non.stop. Alti ca noi nu cred ca v.a mai fii
  3. Da, lord imi aduc aminte (Mero torul ce am scris eu mai sus este diferti de ceea ce ti.a tradus tie google translater, nu este legatura de fostele mele servere, am avut motive pentru abandonari, eu am spus doar ca, mi.a placut copilaria alaturi de voi si as vrea-o inapoi).
  4. Salut, isi mai aduce aminte careva de fost.ul jucator de Zombie, cu numele Giovanni? ??, Saracul Dante Nikolas nu a scapat de mine pana nu s.a lasat de zombie, ??? (sincer nu am avut copilarie urata jucandu.ma cu voi, mi.ati facut zilele frumoase timp de 3 ani, indiferent de cate ori eram banat pe fost.ul zm, dar tot nu m.am lasat batut. M.as mai juca si acuma cu voi dar nu mai am timp, ? pentru joc,. ( Nu.mi pare rau de timpul petrecut in fata calculatorului, ca ci s.a meritat) am fost o legenda in modul Zombie 6.3. Altu nus da. Ca o sa mai fie, nu am fost nici baiat rau cu voi,. Nu toti recunoasteti asta dar ma rog ! ☺️ Un joc cat mai placut sa aveti baietii.
×
×
  • Create New...