Jump to content

None

Moderator
  • Posts

    751
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

None last won the day on January 18 2019

None had the most liked content!

1 Follower

Contact Methods

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    mihai.live

Recent Profile Visitors

5,345 profile views

None's Achievements

Veteran

Veteran (3/5)

276

Reputation

  1. Dreaming of a different past and future.

     

  2. In primul rand @Ioana@ iti multumesc personal dar si in numele intregii echipe pentru contributia ta in segmentul "Life Moments". Desi postarea mea initiala nu mai are context pentru ca a fost editata ( era un clip cu mine in portbagajul unei masini), ma bucur ca ai inteles despre ce este vorba si ca ne'ai impartasit acest moment bizar din viata ta. Tind sa cred ca este mai mult decat o intamplare, este o minune...sau, cu riscul de a fi caracterizat ca fiind un nebun... pot sa zic ca ingerasul tau era in apropriere luand forma unui caine - ca sa nu intervina prea pe fatza asa... . Pe scurt, concluzia mea este ca trebuie sa fi atent la trecerile de pietoni, mai ales in Romania, si sa-ti sucesti bine gatul uitandu-te stanga/dreapta, in special pe strazile cu vizibilitate redusa sau "unghi mort". Ce tine de partea spirituala / religioasa...ramane de discutat si acest aspect, dar si despre animale, era sa uit . Asteptam si alte intamplari de orice natura din viata voastra ca sa le putem discuta si pentru a ne re amintii despre "veatza" si cat de importanta este.
  3. Bine ai venit / revenit Marian ! Succes la fotbal si basket ! Mai ales daca vrei sa ai o cariera practicand oricare din aceste sporturi. Sunt multe activitati / hobby-uri daunatoare sanatatii dar tu ai facut o alegere foarte buna ! Daca iti doresti o alta functie pe aceasta comunitate ( Manager Server / Moderator / Prime / etc. ) nu trebuie decat sa fi activ ( cat iti permite timpul ). Multa sanatate iti doresc si have a nice day .
  4. Ok...

    Zw7GPW3.jpg

    1. Show previous comments  2 more
    2. blabla

      blabla

      Bine ai venit! :)) 

    3. None

      None

      Va multumesc mi-ati facut ziua mai putin ploioasa / innorata :)). :P :)  A i L B i B e C !

    4. Skadi

      Skadi

      We got you! :D

       

  5. Felicitari pe Twitch @BlackPearl ! Intr-un clip aud vocea lui FreeStorm ala ??? :)) Inafara de Valentin. N'am nimic cu Storm doar ca imi *** Steam-ul :))). Pana la urma no hard feelings ! Sper sa te prind online pe Twitch sa fiu printre primii subsscriberi ! . Sporuri dese !
  6. Filme vazute recent: The Nun - 2018 Nota personala 4 + meh. Spoiler. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation - 2018 Nota personala 6 + mdeah. Da, ma uit si la desene animate. Nu stiam eu de ce mi se pare cunoscut stilul animatiei. Am aflat la sfarsitul filmului ca a fost regizat de catre Genndy Tartakovsky, regizorul desenelor animate "Dexter's Laboratory" sau "Samurai Jack". Spoiler.
  7. None

    My Playlist

    Dragi prieteni... suntem la sfarsitul lunii Octombrie... inafara de @StraWBerry nu share-uit / impartasit nimeni altcineva niciun Playlist preferat sau " o lista cu melodii preferate ". Ce faceti acolo treji ? Feeling sad and happy.
  8. Ritmuri ce mi le aduc aminte doar cand eram beat mort in club
  9. - Dictatorul. Sunt cateva care nu le'am vazut ! Sper sa faci update cat mai des !
  10. Bine ai venit Stefan ! Daca ai idei noi care ne pot ajuta sa imbunatatim comunitatea RangFort te ascultam cu drag ! ( p.s.: nu vand nimic, asa sunt eu ! ) Welcome !
  11. Cine impartaseste (deschizand un topic in aceasta categorie - Life Moments) un CLIP tematic ( cu o intamplare / "faza" ) - primeste o licenta pentru programul Windows folosit de mine pentru a edita clip-urile. Acesta costa 40 euro deci cam trebuie sa va dati silinta ! O licenta per PC / Laptop ! Licenta se va oferi utilizatorului care doreste sa participe in maxim 1 ( una ) saptamana si cu acordul administratorilor ! Topic deschis publicului ( implicare personala ) pana pe 20 Noiembrie a.c. Take care ! Bye bye now !
  12. Am auzit ca vor sa plece cu masina moment in care am inceput sa intru in panica. Clipul era mai lung am stat ceva timp in portbagaj, dar l-am taiat ca incepuse sotia sa dicteze cod pin la telefon. Ce este drept sufar de claustrofobie si cand imi inchipui sau visez ca sunt sub apa sau intr-un cosciug ma trezesc sarind ca si cum m-ar intepa 10 arici.
  13. Life Moments ( Titlu Temporar / Working Title ) Aşa şi ?! "Poi", cum spunea odatã ca niciodatã un aşa zis bãrbat cu voce de femeie... Ȋn acest topic, sperãm, ( Doamne / Allah sau Aliens 7 ajutã ), sã vedem / descoperim experienţele tale trãite de-a lungul vieţii ! Atenţie insã ! Este vorba de "veaţa realã" ! Nu ȋl dezamãgiţi pe Parizer Salam, sau Suncã Presatã Salam Parizer Crenvurşti ! Deci, farã tastaturi, mauşi sau alte bazaconii ! Dacã aţi imortalizat momentul ... stai, pauza aici.... ȋn timp ce cãutam pe Google expresia "a imortaliza momentul", asta cã sunt un afon agramat recunosc, cicã: "Esca, SURPRINSĂ în timp ce făcea DRAGOSTE cu SOȚUL." - LUL. Asa, sã revin la ce aberam, dacã aţi imortalizat un moment special cu o pozã sau video clip, şhare-uţi-ne frate şi nouã detaliile !!!!111 Exemplu: Vezi un gândac in bucãtãrie deşi nu ai avut gândaci timp de 10 ani de zile. Ai facut odatã treaba mare şi a durut. Ai surprins o gagicã purtând un tricou larg şi s-a aplecat... Fãrã niciun motiv anume, te-a nãpãdit diareea prin oraş. Etc. Categoria "Life Moments" şi regulile de postare sunt incã ȋn discuţii, deci nu vã pot oferii un model de postare anume; sau dacã vom folosi un singur topic pentru toate postãrile (care este o variantã bunã imho). Deci, fãrã dar şi poate, ȋncep eu: ( nu ştiu cât timp voi ţine acest clip, dar, nu divulg informaţii personale asa cã poate va fi disponibil permanent ).
  14. Ce asculta fimiu =)) ( 8 anisori )
  15. Salut Rãzvan, idea topic-ului creat de tine este bunã. Dar, putem simplifica totul sugerând cele mai simple metode prin care poţi afla numele melodiei pe care o cauţi. Sper cã nu te superi ca ţi-am invadat topic-ul :). Am aşteptat cele 10 zile obligatorii, din punctul meu de vedere, sau din bun simţ. Prima variantã şi cea mai simplã: Aplicatia Shazam pentru iOS sau Android. a) Aproprie telefonul de sursa audio, nu foarte aproape pentru a nu pierde din calitatea sursei audio. b) Volumul sã fie mediu, ȋncat sã auzi tu bine. (Imagineazã-ţi cã urechea ta este telefonul). c) Apasã pe simbolul Shazam unde scrie "Tap to Shazam". d) Aşteaptã rezultatul. Dacã melodia pe care o cauţi este comercialã, o va gasi imediat. Dacã nu, insistã panã o gaseşte ! Ca sugestie, porneşte melodia unde ȋncepe refrenul sau alte versuri. Eu am gãsit o melodie care am tãiat-o dintr-un mix. Bine, a gãsit varianta bunã dupã vreo 10 incercãri. Important este sã insisti la partile vocale sau sã testezi cât de aproape sã ţi telefonul pentru un rezultat mai bun. A doua variantã, pentru Windows 10. Cu ajutorul robotului Cortana. Trebuie sã ai microfonul activat şi Cortana activat. Porneşte melodia, rosteşte ȋn microfon pentru a iniţia Cortana urmãtoarele: Hey Cortana ! Apoi, intreabã, ȋn limba Englezã evident: What song is this ? sau, What song is playing ? sau, What's the name of this song ? sau, What's playing right now ? Apoi aştepţi rezultatul ! Sau, tot cu ajutorul robotului Cortana: Click pe iconiţa din pãtrãţelul verde pentru a identifica melodia. Cam atât pentru melodiile comerciale ( din câte ştiu eu ), rãmân urmatoarele surse pentru Track Listing. ( A afla numele unei melodii dintr-un mix, set, etc. ) SoundCloud - De obicei mix-urile sunt 'urcate' şi aici; utilizatorii pot ȋntreba printr-un comentariu ce ID este la xx : xx ( minut / secundã ). Mixcloud - Aici, DJ-ii urcã mix-urile cu tot cu Tracklist (câteodatã). MixesDB - Aici cauţi dupã cuvinte cheie; nume DJ sau data mix-ului. 1001TrackLists - La fel ^ BeatPort - Aici mai caut eu dupã numele DJ-ului. De obicei cumpãr ce ȋmi place foarte mult. Aşteptãm şi alte metode prin care poţi afla numele unei melodii. Eu am sugerat ce consider eu cã este "SAFE" / "SIGUR". Mare atenţie , nu vizitaţi surse nesigure pe Internet ( PC sau MOBIL ) şi nu DESCÃRCAŢI / DOWNLOAD aplicaţii ȋnainte de a cere o pãrere ! Nu existã aplicaţie pentru Windows, una bunã cel puţin. Singura aplicaţie care este DESCÃRCABILÃ este Shazam pentru Mac OS. @Razvan- poţi posta şi metoda/metodele ta/tale dacã diferã de ce am sugerat eu.
×
×
  • Create New...