Jump to content

-db-M dracie

Manager Server
  • Posts

    2,561
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

-db-M dracie last won the day on June 5 2019

-db-M dracie had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Dambovita

Recent Profile Visitors

11,465 profile views

-db-M dracie's Achievements

Addicted

Addicted (4/5)

1.6k

Reputation

  1. Din noiembrie si pana acum cate luni sunt?tocmai acum te ai gandit sa faci cerere de unban?! Te a afectat plictiseala vad ca. Multa sanatate si numai bine!
  2. Nu iti vorbesc de parca as fi cineva,ti-am cerut dovezile pentru ban-urile postate de tine. Orice ban dat trebuie insotit de dovada,-demo ! Asa cum ai spus sunt atatea sv de cs ,iti poti cauta alt server! Remove! O zi faina! La revedere !
  3. Ai 24 de ore sa imi postezi dovezile la ban-urile date de tine.Vreau sa vad demourile
  4. "Ai citit regulamentul: Da " -Se observa ca ai citit regulamentul. RESPINS T/C
  5. I got kicked out from Reddevil,ro-respawn. Now can't go to any server , sayin' timed out. Asking for some scans, What is this radicilous thing can anyone reply? 

  6. Daca nu te astepti la unban atunci ce rost isi are aceasta cerere? O sa ramaneti cu ban pe acest server.Ca n ai fost tu ca a fost fratele sau invers. BANNED. T.C
  7. Mai baiatule tu crezi ca stai cu mine la discutii? Ca ai avut ca ai schimbat ca eu mai stiu ce?Ai avut curaj sa faci chiar si cerere de admin ,tinand cont ca unul dintre admini te-a intrebat ce faci daca ai un codat cu aim si tu ai spus ca ii faci poze..ce ai vrea sa vezi in ss ? cum ii sare tinta sau ce anume? Ramai banat !
  8. Salut! Faptul ca esti player vechi asta nu inseamna ca nu poti folosi coduri. In cazul in care ai primit ban,vei primii unban.(doar de data aceasta). Te-as ruga pe viitor sa pastrezi un limbaj corespunzator pe server.In caz contrar vei suporta consecintele. O zi buna si spor la fraguri!
  9. Rog un administrator sa mute aceasta cerere la sectiunea Reddevil.
×
×
  • Create New...