Jump to content

[Tutorial] Modificari culori meniu GUI in jocul cs 1.6


Thankks ;x

Recommended Posts

Pentru a modifica aceste culori ai nevoie de programul CS color scheme v3 final.
Dezarhivezi si instalezi programul.

Installer-ul nu creeaza nici un shortcut pe Desktop deci va trebui sa ii faci tu unul. Mergi in "Program Files\Cs 1.6 Color Scheme Editor v3.0 Final" unde vei gasi executabilul "Cs Color Scheme 3.0.exe", dai click dreapta pe el, "Send to -> Desktop" si ai acum un shortcut din care poti porni programul.

Pornesti aplicatia din shortcut si te va intreba unde este jocul pe care vrei sa-l modifici. Mergi pana la folderul principal al jocului unde alegi executabilul hl.exe.

Modificarile le vei face in felul urmator:
1.De la butonul marcat cu 1 pe poza , alegi o melodie care va canta in joc. Poate fi orice format, insa de preferat ar fi sa folosesti formatul mp3.
2. De la butonul marcat cu 2 in poza alegi o icoana care va aparea in locul celei Steam default, acolo unde este scris "Panel".
3. De la meniul drop-down marcat cu 3 pe poza vei face toate modificarile de culoare pentru text, culori tabele, etc. Fiecare modificare in parte va putea fi previzualizata mai jos. Nu va mai spun ce face fiecare in parte, alege pe rand toate optiunile din meniul drop-down si modifica culorile, vei vedea schimbarile.
4. Din meniul marcat cu 4 pe poza vei alege fontul, marimea acestuia si style-ul.
5. De la optiunea marcata cu 5 pe poza vei putea regla transparenta unor culori.
Atentie ! Nu se poate regla transparenta decat la cateva culori ale tabelelor.

La sfarsit iesi din program si dai "Save" si poti intra in joc sa vezi schimbarile.

Atentie ! Odata salvata modificarea nu se mai poate reveni asupra ei. Deci va trebui sa faci modificarea complet, pentru ca atunci cand vei intra din nou in program toate culorile vor fi default, si va trebui sa iei totul de la capat. Oricum nu dureaza mult si se poate relua actiunea fara probleme de la inceput.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...