Jump to content

[RF] Moderator - pathfinder # RF | RESPINS


pathfinder # RF

Recommended Posts

Nume: Daniel Alexandru

Username: pathfinder # RF

Vârstă: Am varsta de 17 ani.

Motiv: Doresc sa obtin functia de Moderator in cadrul forumurilor "Pariuri Sportive" cat si "Sport" datorita faptului ca indeplinesc conditiile solicitate pentru aceasta functie, am o experienta vasta in a modera si a administra un forum pe aceasta platforma si ma consider o persoana implicata din toate punctele de vedere in cadrul tuturor activitatilor ce tin de acest proiect. Legat de activitate, doresc sa precizez faptul ca in categoria "Pariuri Sportive" trebuie sa vii cu diferite idei pe care as putea sa le public doar daca as avea drept de moderare acolo, primul plan fiind restructurarea acelui forum. Legat de categoria "Sport", in regulamentul dedicat acelui forum scrie clar ca utilizatorii au dreptul de a publica maxim un articol pe zi deci nu prea am avut ce activitate sa fac insa cum am revenit de ieri seara pe aceasta comunitate si ma voi implica zi de zi in tot ceea ce inseamna acest forum si mai ales categoriile pe care doresc sa le moderez.

Adresa de contact: Voi oferi printr-un mesaj privat daca este nevoie.

Timp alocat forumului: O mare parte din zi sunt prezent pe forum.

Ce secţiuni doreşti să moderezi?: Forumurile "Pariuri Sportive" respectiv "Sport".

De ce ai ales aceste sectiuni?: Pentru simplul fapt ca sunt pasionat in general de sport si de jocurile sportive, restul motivelor fiind scrise mai sus.

De ce doreşti să moderezi în această comunitate?: Pentru ca este un proiect in continua dezvoltare, fapt care m-a determinat sa-mi reiau activitatea aici dupa mai mult de un an de la inregistrarea contului.

Ai mai moderat pe IPB?: Da, am o experienta suficient de mare. 

Ce înţelegi prin "Post hunt"?: Atunci cand un utilizator posteaza doar pentru +1 la numarul de postari.

Ce înţelegi prin "Dublu post"?: Atunci cand un membru publica intr-un topic doua postari una dupa alta.

Ce înseamnă "Warez"?: Warez reprezinta continut piratat, ilegal sau chiar virusat.

Ce înseamnă "NSFW"?: Not Safe For Work (+18).

Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?: Post Hunt-ul este atunci cand utilizatorul posteaza intr-un topic pentru a-si mari numarul de postari iar Off Topic-ul reprezinta postarea unui membru care nu are legatura cu, continutul topicului respectiv.

Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi?: In primul rand, pentru a spori activitatea utilizatorilor in categoriile respective e nevoie de implicare din toate punctele de vedere si restructurarea categoriilor. Asta am de gand sa fac iar in continuare voi publica articole si voi incerca sa aduc o originalitate aparte in cadrul forumurilor pe care doresc sa le moderez.

Ai citit regulamentul forumului?: Bineinteles, fiind de acord cu toate regulile.

Edited by pathfinder # RF
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...