Jump to content

Pebble 2, Time 2 si Core au fost lansate


Petrica..

Recommended Posts

Pebble a avut un eveniment important astazi. Compania si-a prezentat noile modele de ceasuri smart, Time 2, Core si Pebble 2.
 
pebble-1-550x267.jpg
Pebble 2 si Time 2 sunt asemanatoare. Au ecrane E-Papper, senzor cardiac, microfon, sleep tracking si sunt rezistente la apa. Diferenta la Pebble 2 o face contrastul mai ridicat, insa chiar si asa ofera 7 zile autonomie.
 
Time 2 ofera un ecran cu 53% mai mare decat prima generatie si ofera o autonomie de 10 zile. Pebble 2 costa 99 de dolari si va fi livrat din septembrie. Time 2 costa 159 de dolari si va fi livrat din noiembrie.
 
verge-2016-05-20_15-58-48.0-550x364.jpg
Pebble Core nu este un ceas, ci este un GPS ce se poate atasa la chei, spre exemplu. Are dimensiunile unui stick de memorie, este patratos si se poate atasa la orice. Are un buton care iti transmite locatia pe telefon, poate functiona si cu SIM sau prin Wi-Fi, are cateva butoane pentru control ce pot fi setate dupa bunul plac si are chiar si jack audio. Pentru ca poate reda si melodii din cloud prin casti sau Bluetooth. Promite 9 ore de autonomie si se incarca wireless. Costa acum 69 de dolari si va costa 99 de dolari la lansare.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...