Jump to content

Allview a lansat becuri inteligente si un comutator de scene wireless


Razvan @ DEK

Recommended Posts

allview-smart-700x350.png

Allview se implica mai mult in Smart Home si lanseaza doua tipuri de becuri inteligente: Smart Bulb si Rainbow Smart Bulb. Aceste becuri sunt multicolore, le puteti controla de pe telefon, li se pot atribuii diferite scene si chiar un program. Becul Smart Bulb se poate seta doar pe lumina calda sau rece.

Sunt economice si au un consum de doar 7W si o durata de viata de 15.000 ore. Pe langa becuri a fost prezentat si comutatorul de scene wireless. Acesta va permite sa va setati tabieturile de dimineata sau inainte de culcare, functioneaza pe baterii si inlocuieste orice intrerupator din casa. Chestia asta chiar mi se pare utila.

“Portofoliul de produse Allview Smart Home este in prezent unul dintre cele mai complete de pe piata si vom continua sa-l extindem pentru ca segmentul smart home are un mare potential de crestere. Asa cum in anii 2000 telefoanele inteligente erau unele dintre cele mai importante realizari tehnologice, ce au devenit o norma astazi, un nou pas este realizat de sistemele smart home”, a explicat Costin Miron, Product Manager, Allview Smart Home. “Sistemele smart home indeplinesc atat nevoia de siguranta, cat si cea de confort, iar becurile inteligente si comutatorul au rolul de a realiza un ambient cat mai placut atunci cand ajungem acasa”, a adaugat el.

Becurile costa 129 de lei si 199 de lei, iar comutatorul 249 de lei.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...