Jump to content

UMIDIGI G: telefon compact cu Android 7.0 la preț foarte accesibil (P)


Razvan @ DEK

Recommended Posts

111-700x424.jpg


În timp ce marii jucători din industria smartphone-urilor se luptă pe segmentul de piață high-end, unde majoritatea device-urilor au prețuri de pornire de 600 Euro, producătorii mai mici, din China, își concentrează eforturile spre zona entry-level. Aici, prețurile smartphone-urilor sunt cuprinse între 70 – 200$, iar în materie de specificații rar mai vedem câte un model fără conectivitate 4G sau cu doar 1 GB de memorie RAM.

222-700x373.jpg

Acum câteva zile a fost prezentat UMIDIGI G, un smartphone compact, al cărui design este în mare parte inspirat de seria iPhone 7. Chinezii nu s-au sfiit să recunoască acest lucru, ba chiar îl promovează drept un iPhone killer cu Android, ce costă de 10 ori mai puțin. Cu toate că nu avem de-a face cu o construcție realizată din aluminiu, ca pe iPhone 7, producătorul a reușit să pună la punct un design unibody, cu muchii ușor curbate și linii de antenă îndreptate spre extremități. Judecând după randările prezentate, UMIDIGI G impresionează printr-o construcție compactă, subțire și extrem de atrăgătoare, lucruri rar întâlnite pe un device din această gamă de preț.

 

 

Totodată, terminalul aduce și dotări tehnice de actualitate. Astfel, primim un display cu diagonală de 5 inch și rezoluție de 1280 x 720 pixeli, produs de Sharp și acoperit de sticlă Corning Gorilla Glass 4, 2 GB de memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, conectivitate 4G, scanner de amprentă, amplasat frontal, precum și Android 7.0 Nougat ca sistem de operare. Nu ne-au fost comunicate încă detalii cu privire la soluția de procesare integrată, însă cel mai probabil este vorba despre MediaTek MT6737, o platformă cu procesor Quad-Core Cortex-A53 și GPU Mali-T720.

UMDIGI G va fi disponibil în regim de precomandă începând cu data de 16 mai, însă cei ce aleg să se înregistreze pe site-ul producătorului, primesc gratuit un voucher de reducere de 20 $, utilizabil în rețeaua magazinelor partenere. Din ce mi-a comunicat producătorul, prețul de achiziție, cu tot cu voucher-ul menționat, va fi de 80 $.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...