Jump to content

Cum creez un forum cu domeniu propriu gratis?


JeePeRSCreePeRS

Recommended Posts

Mă scuzați daca am făcut vreo greseala(ca fac vreo reclama sau că am greșit categoria),dar as vrea sa imi raspundeți la întrebarea din titlu..as dori sa deschid o comunitate la fel ca aceasta,sau cat mai ieftin daca se poate! Nu vreau sa fie de genul nume.website.ro ,de acestea am mai găsit.Nu am pretenții la spatiu de transfer mare.

Sa stiti ca eu va respect comunitatea foarte mult,realizez ca niciodata nu voi putea avea un forum la fel de cunoscut ca al vostru,dar sper macar la jumatate!

Daca voi gasi o metoda si voi dispune de bani pentru host,voi anunta si voi cere ajutorul unui specialist in ACP.

Va rog sa ma scuzați daca am gresit ceva,cum am precizat si mai sus,nu fac asta pentru raul comunitatii rangfort,ci pentru interes propriu :)

Daca am gresit ceva puteți da t/c dar va rog mai intai raspundeti-mi ori aici ori in PM!Cei care ma ajuta la ACP/imi dau o informatie aici le voi da grade in alte acolo

Ups,cred ca la ultima propozitie se intelege ca va "fur" playeri de pe comunitate dar cu siguranta nu acesta e scopul meu.

Multumesc pentru intelegere!

Link to comment
Share on other sites

1. Nu se merita sa deschizi o comunitate sa incepi un proiect de la 0 daca nu dispui de o suma lunara care sa o investesti in webhosting care ar fi undeva la 5-10 euro/luna 

2. Daca deschizi o comunitate automat vei avea nevoie de cel putin 1 server cs si 1 teamspeak, asta ca sa atragi niste utilizatori asta inseamna inca  7-10 euro Cs si Ts-ul nca 10-15 euro/luna daca mai pui si cate un boost ..

3. Iti trebuie multa experienta in ACP si pe parcurs in orice vei face

4. Trebuie sa te chinui singur cu tot felul de buguri , teme,vesiuni iar daca nu ai  un bagaj minim de cunostinte nu are rost.

5. Domeniile gratuite sau tot ce e gratuit automat sunt si de o calitate inferioara fara suport si alte lucruri.

6. Sfatul meu daca beneficiezi de o suma modica investeste intr-o comunitate alaturi de cineva sa fiti 2-3 insi care participa financiar,singur nu ai nici o sansa,mai bine te unesti cu cineva.

Crede-ma ca le-am incercat pe toate, nu se merita.

Este foarte greu fara bani si experienta,te va incanta la inceput ca vei fi Fondator  insa cand vei vedea ca esti incapabil de a finaliza ce ti-ai propus vei da cu siguranta inapoi si atunci toata munca si investita se duc pe "pluta"

Succes oricum

#Mutat la Suport

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Bun, deci daca vrei poti incerca orice domeniu gratis , problema sta in platforma de forum IPS 4x deoarece acum la Invision Power totul e pe bani , nu mai merge ca IPB sa mai iei hook-uri gratuit sau sa le adaugi de pe unde le gasesti.
Treaba e ca multi au incercat ceea ce doresti si tu dar vezi nu se poate , e greu sa pleci de jos adica de la 2-3-5 membrii sa ajungi la peste 10.000 , trebuie sa investesti bani , timp , rabdare si multa multa munca.
In ziua de azi sa iti faci comunitate nu mai e cum a fost odata , inainte se populau repede deoarece erau putine , nu cred ca se mai merita sa bagi atatia bani doar pentru a avea grad de Administrator / Fondator etc etc , pe langa asta iti trebuie foarte mult timp la dispozitie si rabdare , trebuie sa oferi ceva nou in comunitate , ceva ce altele nu au oferit sau nu pot oferi dar totusi la ceea ce ai cerut tu nu prea ai cum sa oferi ceva nou deoarece un forum gratuit inseamna un domeniu gratuit si webhost slab , comunitatea RangFort pe langa ca are 3 ani in spate are si calitatea oferita de catre Krond deci daca tu ai alege ceva "gratis" sau "low cost" ai ajunge sa o inchizi curand ca vor fii hateri care sa iti dea comunitatea peste cap.

Parerea mea ? Mai bine laso balta ca nu se merita.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sunt de acord cu colegii  mei ,  nu se merită să o iai de la zero. Dece ? pentru că sunt o grămadă de comunități goale.

Oricum se poate să îți deschizi forum gratuit , Webhost gratuit și   domeniu gratuit . 

 

Dacă dorești ajutor mă poți contacta în privat.

 

Topic Închis.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...