Jump to content

Allview lansează P9 Energy Lite 2017


Razvan @ DEK

Recommended Posts

Allview a lansat smartphone-ul P9 Energy Lite, ediţia 2017. În comparaţie cu predecesorul său lansat anul trecut, noul model plusează la design prin spatele metalic, este echipat cu senzor frontal de amprentă şi oferă performanţe superioare în materie de selfie-uri, graţie camerei frontale de 8MP.

folie-sticla-securizata-full-screen-allv

Dincolo de autonomia asigurată de acumulatorul de 4.000mAh şi de multiplele optimizări, P9 Energy Lite 2017 se aliniază prin îmbunătăţirile pe care le aduce la cerinţele trendurilor actuale din tehnologie. Rapiditatea şi fluenţa în rularea aplicaţiilor sunt două caracteristici care întregesc profilul acestui smartphone conceput să facă faţă cu brio provocărilor din fiecare zi, susţine Lucian Peticilă, General Manager Allview.

P9 Energy Lite 2017 este un smartphone robust şi elegant, capabil să ofere până la 16 ore de convorbire şi aproape 12 zile în stand-by.  O încărcare de 12 minute echivalează cu 100 de minute de convorbire sau browsing sau peste 1.300 de fotografii realizate.

P9 Energy Lite 2017 este echipat cu o cameră foto principală de 13MP cu Autofocus şi cameră frontală de 8MP pentru selfie-uri. Printre funcţiile suportate de camera foto se numără: Slow Motion, Picture in picture, Panorama, Face Beauty, ş.a.

 

 

Configuraţia este realizată în jurul unui chipset cu procesor octa-core, cuplat unui ecran IPS de 5.2” cu rezoluţie Full HD, ajutat cu 3GB memorie RAM.  Memoria Flash de 32GB poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB, in regim Single SIM. P9 Energy Lite integrează conceptul FastPass, dezvoltat împreună cu Google şi MediaTek. FastPass oferă utilizatorului libertatea de a-şi instala aplicaţiile preferate, beneficiind totodată de un sistem de operare aerisit, optimizat pentru viteză mare de reacţie.

Smartphone-ul P9 Energy Lite 2017  este disponibil la preţul de 999 lei iar livrările vor începe din data de 23 iunie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...