Jump to content

[RF-SPORT]Inainte de Bilbao, Contra a vorbit cu italienii despre lupta la titlu si soarta lui Chiriches: "Vlad e jucator mare"


Ezeq

Recommended Posts

Fostul jucator de la Milan si Atletico Madrid crede ca Napoli le va pune probleme spaniolilor, care sunt mai bine cotati.

"Sarri si Simeone sunt antrenori diferiti. Unul iubeste fotbalul si atacul total, Cholo iubeste tactica, iar jucatorii sai se apara si apoi contraataca. Napoli o va face pe Atletico sa sufere", a spus antrenorul lui Dinamo.

Despre Chiriches: "Nu a avut parte de continuitate la Napoli, dar atunci cand a jucat, a facut-o bine si a crescut fizic. Pentru nationala joaca mereu bine, iar romanii au asteptari mari de la el. Vlad e un jucator mare si capitanul nationalei Romaniei".

Despre lupta la titlu din Italia, Contra spune ca fostul sau club are nevoie de timp pentru a putea ajunge la nivelul lui Juventus. "Milan a facut multe transferuri, dar nu e usor sa pui 14 jucatori noi sa joace intr-o luna. Au nevoie de timp. Dar Milanul poate deveni adversara lui Juventus la titlu", a mai spus Contra.

sursa:sport.ro

Quote

inainte-de-bilbao-contra-a-vorbit-cu-ita

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...