Jump to content

Prezentare MadneSS


MadneSS

Recommended Posts

Nick-ul tău: MadneSS
Prenume: Ionut Eduard
Vârsta: 16
Locaţia: Pitesti
Ocupaţie: Elev 
Jocul(rile) preferat(e): CS:GO .
Hobby-urile tale: Gaming-ul / fotbalul
Interese: -
Descriere personala: Salut , eu sunt Edi a.k.a MadneSS, am mai fost in comunitate, am facut parte si din staff-ul comunitatii pentru ceva vreme, dupa 2 ani de inactivitate am decis sa revin in comunitate, ma rog nu asta conteaza, am 16 ani, locuiesc in Pitesti, sportul meu preferat este fotbalul, sunt o persoana incapatanata de fel dar sper sa ne intelegem bine . 
De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: Acum 3 - 4 ani am intrat random pe un server de cs 1.6 si am nimerit pe un server al comunitatii, am luat ban pentru o chestie banala am venit pe forum pentru unban si culmea mi-a placut ce am vazut pe aici :) si am ramas .
Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Nu mai cunosc pe nimeni dar daca primesc cateva nume drept exemplu o sa ii recunosc :) 
O frază de sfârşit : Ma bucur sa va revad !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, BlackPearl said:

Bine ai revenit dar nu m-as bucura sa te revad in echipa comunitatii deoarece in trecut au fost probleme cu tine , ai dat scam prin intermediul comunitatii.
Dovada este chiar aici 

Salut, tin sa precizez ca eu de cand am iesit din staff nu am mai accesat comunitatea, pentru ca mi-am vandut contul de steam pentru a ma concentra pe simulari si examen :) cont de steam : https://steamcommunity.com/id/nothingspecialthere/  ( in caz ca vrei sa imi dai add sau ceva)
Probabil cel care a cumparat contul a dat log in cu steam-ul or smt. eu i-am cerut lui bla bla datele de la login sa imi reseteze chestiile astea si il poti intreba in caz de nu ma crezi .
Si ca tot vine vorba de trecut fata de atunci eu consider ca am o mentalitate putintel mai buna :) , sunt ambitios am planuri de viitor sa speram ca o sa cadem de acord candva =-) .

Link to comment
Share on other sites

  • Ezeq locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...