Jump to content

Life Moments - None


None

Recommended Posts

Life Moments ( Titlu Temporar / Working Title )

Aşa şi ?!

"Poi", cum spunea odatã ca niciodatã un aşa zis bãrbat cu voce de femeie... Ȋn acest topic, sperãm, ( Doamne / Allah sau Aliens 7 ajutã ), sã vedem / descoperim experienţele tale trãite de-a lungul vieţii ! Atenţie insã ! Este vorba de "veaţa realã" ! Nu ȋl dezamãgiţi pe Parizer Salam, sau Suncã Presatã Salam Parizer Crenvurşti ! Deci, farã tastaturi, mauşi sau alte bazaconii ! Dacã aţi imortalizat momentul ... stai, pauza aici.... ȋn timp ce cãutam pe Google expresia "a imortaliza momentul", asta cã sunt un afon agramat recunosc, cicã: "Esca, SURPRINSĂ în timp ce făcea DRAGOSTE cu SOȚUL." - LUL. Asa, sã revin la ce aberam, dacã aţi imortalizat un moment special cu o pozã sau video clip, şhare-uţi-ne frate şi nouã detaliile !!!!111

Exemplu:

Vezi un gândac in bucãtãrie deşi nu ai avut gândaci timp de 10 ani de zile.

Ai facut odatã treaba mare şi a durut.

Ai surprins o gagicã purtând un tricou larg şi s-a aplecat...

Fãrã niciun motiv anume, te-a nãpãdit diareea prin oraş.

Etc.

Categoria "Life Moments" şi regulile de postare sunt incã ȋn discuţii, deci nu vã pot oferii un model de postare anume; sau dacã vom folosi un singur topic pentru toate postãrile (care este o variantã bunã imho).

Deci, fãrã dar şi poate, ȋncep eu: ( nu ştiu cât timp voi ţine acest clip, dar, nu divulg informaţii personale asa cã poate va fi disponibil permanent ).

 

Edited by None
Pending Review / Decision from Admins
  • Like 2
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

  • None locked this topic
  • blabla unlocked this topic

Am auzit ca vor sa plece cu masina moment in care am inceput sa intru in panica. Clipul era mai lung am stat ceva timp in portbagaj, dar l-am taiat ca incepuse sotia sa dicteze cod pin la telefon. Ce este drept sufar de claustrofobie si cand imi inchipui sau visez ca sunt sub apa sau intr-un cosciug ma trezesc sarind ca si cum m-ar intepa 10 arici.

Edited by None
Pending Review / Decision from Admins
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Cine impartaseste (deschizand un topic in aceasta categorie - Life Moments) un CLIP tematic ( cu o intamplare / "faza" )  - primeste o licenta pentru programul Windows folosit de mine pentru a edita clip-urile. Acesta costa 40 euro deci cam trebuie sa va dati silinta ! O licenta per PC / Laptop ! Licenta se va oferi utilizatorului care doreste sa participe in maxim 1 ( una ) saptamana si cu acordul administratorilor !

 

Topic deschis publicului ( implicare personala ) pana pe 20 Noiembrie a.c.

Take care ! Bye bye now !

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...