Jump to content

[ RangFort ] Cerere Moderator SUITS ` [ACCEPTAT]


SUITS

Recommended Posts

# Nume : Mihalache
# Nick : SUITS
# Vârstă : 22-23
# Motiv : Comunitate in plina dezvoltare, persoane in staff capabile, alaturi de care cu siguranta imi va face placere sa "lucrez" .
# Adresa de contact : meme_seu@yahoo.com / mihai.mihalache@raiffeisenbank.com
# Timp alocat forumului : Depinde de zile. In cursul saptamanii cand lucrez voi aloca in jur de 4-5 ore forumului, strict de pe laptop. ( pe telefon pot fi online 24/24 ) . Problema la mine este in weekend, spre deosebire de altii, dar nu-i bai, trec norma aia de 2 ore zilnice impusa de regulament cu mult. Denisa cunoaste in mare problemele/treburile mele.

# Ce sectiuni doresti sa moderezi ? : Unde este nevoie, nu este neaaparata nevoie sa ma axez pe o sectiune doar.
# De ce ai ales aceste sectiuni ? : -
# De ce doresti sa moderezi in aceasta comunitate ? : Doar ce ziceam mai sus, astept o colaborare de durata aici, am dorinta de a ma "stabilii" aici, deci timpul imi va permite, dar exista si o "flacara" in mine =) . 
# Ai mai moderat pe IPB ? : Da, 2011-2012 ( s-a inchis, si a trebuit sa-mi mut cuibul ) . Nu se pune faza cu "am fost owner pe alte comunitati, unde gestionam intreaga mea sectiune" nu? 
# Ce intelegi prin "Post hunt" ? : Post-hunt se refera in general la postari multiple si destul de des efectuate, doar de dragul de a creste numarul de posturi, nu ca ar aduce vre-un ajutor sau ar fi nevoie de ele. De obicei iti dai seama ca-i post-hunt ( nu se aplica mereu, dar in proportie mare ) , cand vezi unele reply-uri de genul : "tare" ; "misto" ; practic niste posturi la intamplare.

# Ce intelegi prin "Dublu post" ? : Pe scurt? nefolosirea butonului EDIT, cand este cazul.
# Ce inseamna "Warez" ? : Crack-uri, jocuri piratate, link-uri de site-uri torrents, etc. Gen : cine imi da si mie un cd-key pt fifa 15?
# Ce inseamna "NSFW" ? : +18, "not safe for work" , material cu continut pornografic in general.
# Care este diferenta dintre post hunt si off-topic ? : Diferenta dintre cele doua, o reprezinta faptul ca atunci cand faci post-hunt totusi esti intr-o masura mica/mare in tema cu topicul unde postezi ( nu esti off-topic ) , pe cand in situatia in care tu esti off-topic, n-ai nici-o treaba cu subiectul/tema dezbatut/a in topicul unde postezi.
# Ce planuri ai ca sa sporesti activitatea membrilor in sectiunile pe care doresti sa le moderezi ? : Ve-ti vedea cu timpul, cata ambitie zace in mine.

# Ai citit regulamentul forumului ? Desigur, si-l voi aplica cu fiecare ocazie  :angry:

 

Cu respect,

SUITS

 

 

Edited by SUITS
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...