Jump to content

dimaprince.

Membru
 • Posts

  855
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Everything posted by dimaprince.

 1. dimaprince.

  Avatar

  Te rog consulta regulamentul pe viitor,scrie mare si clar stock-ul nu trebuie sa fie editat. Pe viitor pune un stock needitat. O seara buna. / Topic closed.
 2. Nick`ul tau : dimaprince. Nick`ul celui care ii faci cadoul : Tuturor serverelor din comunitate. Cadoul (Avatarul/Semnatura) : FURIEN - HNS - NEWLIFEZM - RESPAWN - SNOW - ZM - ACL -
 3. https://imgur.com/38GqI6s https://imgur.com/IY64O2O Mi am reinceput activitatea de PhotoShop de drag pentru comunitate. Sper sa ti placa.
 4. Nume : Dima Ionut Bogdan. Nick : dimaprince. Vârstă : 18 ani. Motiv : Este nevoie de Designer vad ca in urma activitatii scazute a comunitatii dar sunt sigur ca o sa revina la normal,avem oamenii potriviti pentru asta as dori eu sa ma ocup si de zona Design cel putin pana o sa apara cineva care sa se priceapa bine. Adresa de contact : tse30 Timp alocat forumului : Am destul pentru a modera si gradul meu actual si pentru cel de Designer. De cat timp lucrezi in Photoshop ? : Am lucrat 3 ani inainte,nu am mai lucrat de mult dar blur-ul este la fel si inca tin minte totul..ma voi perfectiona. De ce te-am alege pe tine ? : Cred ca sunt potrivit la momentul actual. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Este multa dezordine in zona Deisgn si as vrea sa o pun in ordine. Experienta [ Creatii ] :
 5. Consulta regulamentul. Topic Closed.
 6. Regulament Windows # Pastrati tematica categoriei. # Nu abuzati de categorie . # Topicul trebuie sa fie exprimat in mai mult de 6-7 randuri. # Nu faceti off-topic / spam / post-hunt . # Nu postati mai mult de 3 topicuri pe zi in categorie. # Postati sursa la fiecare topic. # Dupa 48h de la deschiderea topicului,topicul v-a fi inchis! ATENTIE : Orice regula incalcata duce la sanctionare! Update 16.08.2018
 7. Pro,avem nevoie de membrii noi si de activitate mare!
×
×
 • Create New...