Jump to content

Messiii

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Messiii's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

2

Reputation

  1. Nume : Silviu Gabriel Nick : Messi Vârstă : 16 Motiv : Îmi place foarte mult această comunitate din toate punctele de vedere, îmi place foarte mult să lucrez în PS și cred că aș fi un ajutor pentru echipa designerilor. Adresa de contact : fox.silvix - yahoo / silvix57 - skype / bb770 - steam . Timp alocat forumului : 2-4 ore. De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 2 Ani De ce te-am alege pe tine ? : Nu știu de ce m-ați alege, asta știți doar voi. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Îmi doresc designer deoarece după cum am spus și mai sus îmi place această comunitate, joc pe un server din această comunitate, îmi place cum lucreză desginerii și am zis să mă implic și mai mult decât să dețin un amărât de admin pe un server. Experienta [ Creatii ] : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/42319-portofoliu-messi/ Am doar 3 sau 4 creații on la portofoliu însă pe viitor promit să fiu mult mai activ și să postez mult mai multe creații.Sunt sceptic că-mi ve-ți acorda o șansă de a face parta din Designerii acestei comunități! Mulțumesc.
  2. Eu zic să-ți vezi de treaba ta că el este de 10 ori mai bun ca tine.Taci din gură și nu mai comenta dacă tu ești un 0 în photoshop.
  3. NEW: @Alexandra @Julia @Decibels
  4. Salut Rangfort.Eu sunt Messi ( Silviu Gabriel ) și aici îmi voi posta lucrările. PS: Îmi puteți cere oricând numele unui font, dacă doriți un mic ajutor, dacă doriți stock-ul sau .PSD-ul.
×
×
  • Create New...