Jump to content

Daniel

Membru
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Daniel last won the day on May 22 2014

Daniel had the most liked content!

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Galati

Daniel's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

4

Reputation

  1. Daniel

    AWP Croshhair

    Plus ca, majoritatea serverelor interzic awp-ul cu tinta.
  2. Daniel

    Pariuri

    Ce vremuri faine erau cand se punea accent pe acest plugin.. :-D
  3. Salut si bine ai venit. :-)
  4. ai renuntat la llg pentru mod aici :)) ce fac fetele astea din noi :))

    1. Daniel
    2. Daniel

      Daniel

      eu m-am retras din llg in octombrie 2013, si aici sunt din mai 2014, da, seegor din cauza acestui forum am plecat eu de pe rangfort.

      si nu, nu din cauza unei fete am venit aici, am venit aici din placere si ca am cativa prieteni cu care mai pot pierde din cand in cand timpul pe aici.

      :-)

  5. Este mai mult decat scump, parerea mea. Daca ti-ai face tu singur o unitate, noua mai pui 100 ron si iti iei una mult mai buna. Vezi ca sunt pe net multe site-uri care vand unitati SH foarte bune, am un prieten care si-a cumparat un PC la 500 ron si are urmatoarele componente: 4GB ram DDR2 Placa video NVIDIA 512 MB DDR3 (nu mai stiu modelul) Procesor Core 2 Duo 2,3 parca Hard de 60GB. Fa si tu o comparatie si tragi singur concluziile.
  6. * *Worth:* 273,82€ * *Games owned:* 26 * *Games not played:* 9 **(35%)** * *Hours spent:* 2,246.4h
  7. =))))) Avem moderatorul

  8. Nu ma omora prea tare!!!!
  9. Nick-ul tău: Daniel Prenume: Daniel Vârsta: Trecut prin veata. Locaţia: Galati Ocupaţie: Destul de multe. Jocul(rile) preferat(e): In prezent nu prea ma mai joc, dar ce am jucat cel mai mult: Dota, CS 1.6 & GO, Metin2, Starcaft, Diablo, etc. Hobby-urile tale: Pian, bautura si mancare. Interese: Sa devin presedinte. O descriere despre tine: Sunt chipes, destept, talentat, tot ce si-ar putea dori o femeie. Serios acum, sunt o fire prietenoasa, dar nu inghit mincinosii si fatarnicii. De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: clauditza/blabla Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): kurtos, sergiu, claudia, blabla si nu stiu cine mai e pe aici. O poză cu dumneavoastră : CLICK - CEL DIN DREAPTA O frază de sfârşit: Nasol cu țiganii.
  10. Avem administratorul

  11. Domnisoara din Galati, hmm, welcome.
×
×
  • Create New...