Jump to content

*Cum sa downloadezi mai repede de pe internet*


Bubuiee

Recommended Posts

1. Verfica pentru inceput viteza conexiunii tale de internet . Aceasta poate fi testata aici .  Daca aveti router , salvati-va datele si actualizati firmware-ul . 

 

2. Inainte de a porni orice proces de dowlaod , ar fi bine sa realizati o defragmentare a computerului , sa rulati un registru cleaner , dar si sa folositi un TCP Optimizer . 

 

3. Inchide orice program de care nu ai nevoie atunci cand incepi procesul de dowlaod . Iti va ajuta computer-ul sa-si gestioneze mai bine resursele pentru transferul de date . Ba chiar este de preferat sa faci acest lucru atunci cand nu ai nevoie de calculator . 

 

4. Prioritizeaza dowload-urile . Descarca mai intai materialele pe care le vrei urgent . Informatiile de care nu ai nevoie imediat este de preferat sa le pornesti mai tarziu , de preferat dupa finalizarea proceselor pornite anterior . Cu cat descarci mai multe documente deodata , cu atat mai lent se va incheia activitatea . 

 

5. Incearca sa pornesti dowload-urile in momente diferite ale zilei . Cu cat descarca mai multe persoane acel material , cu atat il vei obtine mai greu . Spre exemplu , daca te gandesti sa vizionezi un film seara , atunci cand ajungi acasa , este de preferat sa pornesti procesul de dimineata , cand cei mai multi sunt la serviciu . 

 

6. Instaleaza Dowload Accelerator . Acest program optimizeaza capacitatile de dowload ale calculatorului tau . Nu doar ca va creste viteza de descarcare , ci te va ajuta sa gestionezi mai bine documentele noi . Un alt program eficient este si Orbit . 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...