Jump to content

Probleme cs1.6 , la servarele de gangame.


LuK.ZEW #

Recommended Posts

Salut , după cum știți s-a deschis un sv de gangame in comunitatea rangfort. De duminica seara am o mica problema ... Jucam linistit cu blackpearl pe sv de gg ,sa terminat runda , s-a schimbat mapa si si când sa mi se incarce sa intru in joc ... Nu se mai incarca stau undeva la ordinul minuntelor si la un moment dat mi se închide acea încărcate si imi apare in consola ceva de genu " timp out" . Am încercat sa intru si pe sv de clasic , respawn , dar aceasta problema nu apare . Dar astăzi am zis sa vad dacă numai pe sv , acesta din com nu imi funcționează . Si am luat unu de pe net si , am constatat ca problema exista .

Cam ce sar putea sa aibe , e de la steam sau de la pc?!

 

Multumesc ,

Luchyannnn619

Link to comment
Share on other sites

eu zic ca nu sa descarcat bine niste fisiere pentru gungame... incearca sa cauti fisiere/ addons pentru gg...  sau cauta pe net cum rezolvi timed out...asa pateam eu inainte...sau poate o fii din cauza la net.... ai incercat un restart la router si la PC?

Link to comment
Share on other sites

SiLviu am făcut-o dar .. D' jaga :) . Tot se incarca , incarca pana vad time out .

Marian nu e de la skill-urile pe care le am la arme .. ca nu am latit asta când jucam (vineri , sâmbăta si duminica când a apărut acea prob.)

Am încercat si pe non-steam , dar mi se închide cs ca si cum am luat pika, cea ce nu am luat .

Alte sfaturi ?!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...