Jump to content

Cum facem un stick USB boot-abil cu Windows 7


ZuZu

Recommended Posts

 
Tutorial despre stick usb boot-abil cu wind 7
 
 
 In tutorialul de astazi o sa vedem cum putem face un stick USB boot-abil cu Windows 7. Sunt sigur ca multi dintre voi va-ti intrebat cum se poate pune o imagine iso a sistemului de operare Windows 7 pe o unitate USB flash, termenul USB vine de la Universal Serial Bus care inseamna Magistrala Seriala Universala. In cele doua videotutoriale de mai jos va arat cum puteti face acest stick USB boot-abil folosind ca sistem de operare pentru crearea stick-ului Windows 7 sau Windows xp. Pentru crearea acestui stick in cazul in care avem ca sistem de operare pe care facem stick-ul, windows vista sau windows 7
avem nevoie de doua lucruri :
 
-O imagine iso a sistemului de operare Windows 7
-Un utilitar care se numeste Windown 7 USB/DVD download tool cu care vom face stick-ul USB boot-abil, acest program functioneaza pe Windows xp, vista si 7. Acest soft il puteti descarca dand click pe butonul de download de mai jos.
 

 DownloadClick

 

In cazul in care avem ca sistem de operare pe care facem stick-ul, windows xp, mai avem nevoie de inca doua programe suplimentare pe care trebuie sa le instalam pentru ca softul principal,  adica Windows 7 USB/DVD download tool sa mearga.
Acestea sunt :

 

 Download : Click

 Download Click

 

Daca aveti propuneri de noi tutoriale, intampinati probleme cu aceste programe sau nu ati inteles ceva puteti sa-mi scrieti pe rubrica de comentarii.
Vizionare placuta !
 
Cum facem un stick USB boot-abil cu Windows 7 daca avem Windows 7 ca sistem de operare pe care facem stick-ul.

 

Vizualizare tutorial  : Click

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...