Jump to content

[NEWS] - GTA V a fost amanat pentru 14 aprilie


Vallentin

Recommended Posts

header.jpg?t=1425358994

 

Vesti proaste, Grand Theft Auto V pentru PC a fost reprogramat pentru a doua oara. Data lansari a fost stabilita pe 14 Aprilie, aceasta fiind cu aproape o luna mai tarziua fata de cea precedenta, 24 Martie.

 

Data lansari initiale a fost 27 Ianuarie. Cei de la Rockstar, creatorii seriei Grand Theft Auto isi cer scuze pentru intarzierile intampinate:

 

“Ne cerem scuze gamer-ilor de pretutindeni care numarau cu sufletul la gura fiecare zi pana la lansarea jocului, dar mai este nevoie de putin timp pentru ca jocul sa fie cat se poate de slefuit, si pentru a fi siguri ca GTA Online va fi gata de jucat in prima zi de lansare.”

 

Ca si compensatie, Rockstar ofera 200.000 de dolari in joc tuturor celor care au facut pre-comanda la jocul pentru PC. Cu aceasta gramada de ‘verzisori’ poti cumpara de la o vila medie, la 2,000 de Stun Guns in GTA Online.

 

Cel putin jucatori de Grand Theft Auto Online pentru PC nu vor trebui sa astepte sa joace “Heists”, modul de joc major, anticipand misiuni cooperative de pana la 4 jucatori. Acest mod de joc va fi lansat in aceiasi zi cu jocul pentru PC, promit cei de la Rockstar. Altfel acest mod ramane a fi lansat pe 10 Martie pentru versiunile de Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One si PlayStation 4.

 

Pentru cei care il vor pe Steam. Pre-Cumparati jocul si o sa primiti 1.200.000 de dolari in joc (500.000 de dolari fiind pentru Grand Theft Auto 5 , iar 700.000 de dolari vor fi pentru Grand Theft Auto Online).

Daca pre-cumparati jocul oana in 31 Martie mai primiti un bonus de 300.000 de dolari pe Grand Theft Auto Online.

 

 

rockstart-games.gif

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...