Jump to content

Ce browser sa folosesc Chrome sau Mozila Firefox


ZuZu

Recommended Posts

Tutorial despre ce tip de browser ai folosi la ora actuala 

 

 

~ In acest tutorial va voi spune in mare parte despre ce browser ati dori sa utilizati ..eu una folosesc chrome din ce cauza..mi se pare mult mai optimizat pentru 2014 acum depinde de preferinte..haideti sa urmarim video de mai jos  :

 

                                                                                    719LOrd.jpg

 

 

 Browseru Chrome : Click pt download 

 Browseru Mozila firefoxClick pt download

 

* Pun pariu ca cel putin o daca te-ai enervat la culme din cauza internetului, ba ca ti-a merge greu, sa blocat sau tocmai cand cautai ceva important si urgent pe net te-ai trezit cu ditamai erroarea de care nu mai scapai si nu mai puteai sa faci nimic pe net ei bine cred ca ar trebui sa schimbi browserul.
Cu ce, care e mai bun ai zice? pai aici depinde doar de tine si sa stii ce vrei sa faci cu acel browser.  
 
* Din multitudinea de browsere care sunt pe net Google Chrome si Mozila Firefox se par cele mai interesate, dar preferatul meu ramane Chrome-ul pentru simplul motiv ca se incarca mult mai repede decat toate celelalte browsere iar cu aceasta ocazie am sa va fac si o mica prezentare.
 
* In primul rand Google Chrome-ul nu are addon-uri sau extensii gen toolbaruri ce ma enerveaza la culme si in plus ingreuneaza vizualizarea paginilor de internet si pornirea browser-ului.
 
* In al doilea rand Chrome-ul confera o foarte buna protectie impotriva anumitor amenintari (virusi, bug-uri, exploit-uri) ce sunt pe net si la care Internet Explorerul este expus cel mai mult.
 
* In al treilea rand, este viteza de care da dovada acest browser atunci cand accesati internetul si simplitatea lui in folosinta.
 
 
Pentru a vizualiza tutorialu apasati : Click
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...