Jump to content

Steam Controller se lanseaza la toamna, iata versiunea finala


Vallentin

Recommended Posts

header.jpg?t=1433895129

 

 

Data lansarii : Noiembrie 2015

 

 

Valve are de gand sa dea unda verde primelor sisteme Steam Machines in toamna acestui an, alaturi de acestea urmand sa-si faca aparitia si controversatul Steam Controller. De ce controversat? Pentru ca, inca de la aparitia primelor prototipuri, alegerile si modificarile celor de la Valve au ridicat cateva semne de intrebare, mai ales in randurile utilizatorilor obisnuiti cu controllerele clasice, imprumutate de la console.

 

In clipul de mai jos, puteti admira versiunea finala a controller-ului Steam, care inlocuieste clasicele stick-uri analogice cu doua trackpad-uri ce oferă feedback haptic. Obiectivul celor de la Valve este sa faca jucabile toate titlurile clasice pentru PC cu ajutorul acestui controller, de la shootere si pana la jocurile de strategie. Tocmai de aceea, pe langa trackpad-uri, a fost inclus si un stick analogic, precum si triggere cu mod dublu de funcţionare: cursa analogica si actionare digitala.

 

 

v38dagn.jpg

 

 

Steam Controller-ul va include si senzori de miscare (giroscop si accelerometru), precum si posibilitatea de a fi folosit in mod wired (cu un cablu cu conector MicroUSB) sau wireless (necesita doua baterii AA, incluse in pachet). Conform celor de la Valve, aceste doua baterii ar trebui sa asigure o durata de gameplay de aproximativ 80 de ore pentru Steam Controller.

 

Jucatorii isi vor putea configura in detaliu schemele de control ale diferitelor jocuri pentru Steam Controller sau, dacă sunt prea comozi, vor putea descarca direct preset-uri realizate de comunitate.

Steam Controller va fi disponibil in aceasta toamna, la un pret cuprins intre 50-60$/€.

Mai multe informatii despre controller-ul celor de la Valve puteţi gasi pe pagina oficiala a produsului.

 

 

Poze :

 

q0gHzPd.jpg

 

 

p6ymWLw.jpg

 

 

3yJZQRW.jpg

 

 

XGI2r5G.jpg

 

 

 

Filmuletul :

 

Sursa



This post has been promoted to an article
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...