Jump to content

Cele mai noi stiri din sport!


edw1NN.

Recommended Posts

     FC Barcelona a anunţat, pe site-ul oficial, că alegerile pentru postul de preşedinte al grupării vor avea loc în data de 18 iulie.

     Candidaturile pentru postul de preşedinte vor putea fi depuse în perioada 27 iunie - 4 iulie, iar fiecare candidat trebuie să prezinte susţinerea scrisă a 2534 de membri pentru a intra în cursă.

     La 8 iulie, Comisia Electorală va anunţa candidaturile valide, după care candidaţii se vor afla în campanie în perioada 9-16 iulie.

Actualul preşedinte al clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, a anunţat încă din luna ianuarie că "socios" (suporterii-membri) vor alege o nouă echipă de conducere la finalul sezonului, deşi iniţial alegerile erau prevăzute în 2016.

     Josep Maria Bartomeu a preluat şefia clubului catalan în ianuarie 2014, după demisia lui Sandro Rosell. Iniţial, Bartomeu a prevăzut să ducă mandatul conducerii actuale până la final, dar poziţia sa de preşedinte neales de "socios" a fost afectată după o serie de scandaluri, în special de cel al interdicţiei FIFA de a efectua transferuri.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...