Jump to content

Fallout 4


Vallentin

Recommended Posts

header.jpg?t=1434475865

 

Data lansarii : 10 Noiembrie 2015

Producator : Bethesda Game Studios

Gen : RPG

 

 

 

Unul dintre cele mai asteptate jocuri ale acestui an este bineinteles Fallout 4, RPG tocmai bun pentru cei ce s-au plictisit deja de GTA 5. Si se pare ca studiourile Bethesda s-au autodepasit de aceasta data. Cu o versiune ameliorata a motorului grafic Creation, jocul arata extraordinar.

 

Pentru ca include rendare pe baza de fizica, si iluminare dinamica volumetrica. Dar nu numai aspectul ne incanta. Ci si posibilitatile oferite. Practic vom putea face orice in acest RPG. Mediul de joc va fi complet deschis, si vom putea interactiona cu el dupa bunul plac. Chiar si crearea personajului a fost adusa la perfectie. Trebuie numai sa avem suficient timp liber, pentru ca explorarea acestui univers postapocaliptic va lua multe ore bune.

 

Dar mai bine lasam filmuletul de prezentare de la E3 de mai jos sa vorbeasca in numele nostru. Fallout 4 va fi lansat pe PC, Xbox One si PS4, in data de 20 noiembrie 2015. Si va include si o editie de colectie de 120 $, ce va veni cu un PiP Boy la care se poate atasa smartphone-ul si care poate fi folosit prin intermediul aplicatiei aferente in timp ce jucam.

 

 

 

Poze :

 

Fallout_4.jpg

Press_Fallout4_Trailer_Deathclaw.png

Press_Fallout4_Trailer_End.png

Press_Fallout4_Trailer_Protectron.png

Press_Fallout4_Trailer_Stadium.png

steamcommunity_com.jpg

 

 

 

Gameplay :

 

https://www.youtube.com/watch?v=bWuwLSFmATI

 

 

 

Jocul se afla deja pe steam si se poate comanda la pretul de 59.99€

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...