Jump to content

[Rangfort]Super Cupa Europei Barcelona-Sevilla (5-4)


Maluma

Recommended Posts

 
                                                             Super Cupa Europei Barcelona-Sevilla (5-4)
 
EwR7uOq.jpg?1
 
Echipele de start:
 
Barcelona: (4-3-3): Ter Stegen - Alves, Pique, Mascherano, Mathieu - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Rafinha
 
Antrenor: Luis Enrique
 
Sevilla (4-2-3-1): Beto - Coke, Rami, Krychowiak, Tremoulinas - Krohn-Dehli, Banega - Reyes, Iborra, Vitolo - Gameiro
 
Antrenor: Unai Emery
  • Barcelona a ajuns la al patrulea trofeu în 2015 - a câştigat Supercupa Europei în faţa Sevillei, însă destul de greu. A fost nevoie de prelungiri pentru ca trofeul să ajungă pe Camp Nou, după o victorie incredibilă, cu 5-4.

 

  • În ciuda tuturor pronosticurilor, Sevilla a deschis scorul după numai trei minute - Banega a transformat în gol o lovitură liberă. Câştigătoarea Europa League nu s-a bucurat decât patru minute de avantaj, pentru că Leo Messi a executat şi el perfect o lovitură liberă.Argentinianul a adus-o pe Barcelona în avantaj după o altă lovitură liberă, de data aceasta de la 25 de metri. Barcelona s-a dezlănţuit. Suarez a fost şi el aproape de gol, însă până la urmă i-a pasat lui Rafinha, care a făcut 3-1.

 

  • Începutul reprizei secunde a părut un coşmar pentru Sevilla, care s-a văzut condusă cu 4-1, după ce Suarez şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Când nimeni nu îi mai dădea nicio şansă, Sevilla a început să îşi revină.
  • Reyes a redus din diferenţă, apoi andaluzii au primit penalty. Gameiro a transformat şi în minutul 72 era 4-3 pentru Barcelona. Cu opt minute înainte de final, nou intratul Konoplyanka a reluat în poartă centrarea lui Immobile. 4-4 la finalul celor 90 de minute!
  • În repriza a doua a prelungirilor, Pedro a profitat de o minge respinsă de Beto pentru a aduce al patrulea trofeu din 2015 la Barcelona, după UEFA Champions League, titlul şi Cupa în Spania.
  • Cu acest prilej, Barcelona a egalat-o pe Milan în topul cluburilor care au câştigat de cele mai multe ori trofeul (5).

 

 UPDATE: Min. 122: S-a terminat meciul. Barcelona a câştigat Supercupa Europei pentru a cincea oară în istorie.
 
UPDATE: Min. 115 : GOOOOOL BARCELONA!!! Messi a executat o lovitură, mingea s-a lovit de zid şi a revenit la argentinian, care a tras din nou. Beto a respins în faţă şi Pedro a marcat. 
 
UPDATE: Min. 106: A început a doua repriză a prelungirilor.
 
UPDATE: Min. 91: A început prima repriză a prelungirilor.
 
UPDATE: Min. 90: S-a terminat repriza a doua, cu un halucinant 4-4. Urmează prelungiri.
 
UPDATE: Min 81: GOOOOOL SEVILLA!!! Immobile a profitat de o greşeală a lui Bartra, a centrat în faţa porţii, şi Konoplyanka, de-abia intrat pe teren, a egalat la 4.
 
UPDATE: Min 72: GOOOOOL SEVILLA!!!! Mathieu l-a faultat în careu pe Vitolo şi Gameiro a transformat penalty-ul. 
 
UPDATE: Min 57: GOOOOOOL SEVILLA!! Andaluzii reduc din diferență prin Reyes. Căpitanul Sevilliei a reluat în plasă, cu latul, o centrare venită din flancul stâng al ofensivei andaluzilor
 
UPDATE: Min 52: GOOOOOOL BARELONA!! Luis Suarez își trece și el numele pe lista marcatorilor. Angajat de Busquets în centru careului de 16 metri andaluz, atacantul Barcelonei l-a învins fără probleme pe Beto.
 
UPDATE: Min. 45: S-a terminat prima repriză. Barcelona conduce cu 3-1. Banega a deschis scorul pentru Sevilla, dar dubla lui Messi şi reuşita lui Rafinha au stabilit scorul pauzei. 
 
UPDATE: Min. 44: GOOOOOOL BARCELONA!!! Luis Suarez a scăpat singur cu portarul, dar a fost blocat de Beto. Mingea a revenit la uruguayan, care i-a pasat perfect în careul mic lui Rafinha şi acesta a marcat golul de 3-1.
 
UPDATE: Min. 16: GOOOOOOL BARCELONA!!!! Lionel Messi mai transformă o lovitură liberă, de la 25 de metri, şi îi aduce pe catalani în avantaj.
 
UPDATE: Min. 7: GOOOOOOL BARCELONA!!! Lionel Messi a egalat după numai 4 minute, în urma unei lovituri libere transformate perfect.
 
UPDATE: Min. 3: GOOOOOOL SEVILLA!!! Banega a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri.
 
                                                                Uio52HJ.jpg?1

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...