Jump to content

[TENIS] Turneul Campionilor se va disputa la Londra până în 2018


CURCU

Recommended Posts

Joi s-au tras la sorţi grupele Turneului Camionilor, atât pentru competiţia de simplu, cât şi pentru cea de dublu. În cea de-a doua, România are doi reprezentanţi, Florin Mergea şi Horia Tecău.

 

Grupa Ashe/Smith:

  • 1. Bryan / Bryan
  • 2. Murray / Peers
  • 3. Bolelli / Fognini
  • 4. Bopanna / Mergea
 

Mike şi Bob Bryan au fost cap de serie unu la tragerea la sorţi şi au câştigat 6 titluri în acest sezon. Totuşi, Florin Mergea are amintiri plăcute legate de ei: i-a învins în trei rânduri, în 2015: la Dubai, în sferturi, alături de Dominic Inglot, 7-6, 2-6, 10-8, la Australian Open, în optimi, 7-6, 6-3 şi în sferturile de la Wimbledon, alături de Bopanna, 5-7, 6-4, 7-6, 7-6. Gemenii şi-au luat revanşa la Washington, în semifinale, 6-3, 6-4.

 

Turneul Campionilor, ultima competiţie a sezonului din circuitul masculin de tenis, în care se înfruntă anual cei mai buni opt jucători ai lumii, va avea loc la Londra până în 2018, a anunţat preşedintele Asociaţiei Tenismenilor Profesionişti (ATP), Chris Kermode.

 

“Suntem încântaţi că am ajuns la un acord care va permite turneului să sărbătorească a zecea sa ediţie consecutivă la Londra, în 2018.”, a declarat Chris Kermode, la finalul tragerii la sorţi a grupelor turneului, care va debuta duminică în capitala britanică.

 

”Turneul Campionilor a cunoscut un succes spectaculos încă de la mutarea sa pe O2 Arena, în 2009, generând recorduri de afluenţă, o ambianţă incredibilă şi o audienţă în creştere foarte puternică în lumea întreagă, care a depăşit pentru prima oară bariera de 100 milioane de telespectatori, anul trecut.”, a adăugat oficialul englez, citat de AFP.

 

Succesul economic şi sportiv al acestui eveniment găzduit de O2 Arena, sală cu o capacitate de 20.000 de locuri, i-a convins pe responsabili circuitului profesionist să menţină Turneul Campionilor pe malul Tamisei.

 

Sursa : DigiSport.Ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...