Jump to content

Radeon R9 Gemini ar putea sosi in decembrie 2015


Beny KrieppeN M

Recommended Posts

AMD mai are de lansat o singura placa video realizata in jurul GPU-ului Fiji, si anume modelul dual GPU Radeon R9 Gemini (sau Fury Gemini cum ar putea sa fie denumit). Placa a fost anuntata inca de la inceputul verii, si o asteptam in magazine in luna septembrie. Insa randamentul scazut al acestor GPU-uri complexe a amanat incet toate modelele.

 

Si astfel ne apropiem rapid de finalul anului 2015 fara sa fi vazut macar o singura Radeon R9 Gemini. Totusi ar mai fi o sansa. Ultimele zvonuri (sau mai corect spus sperante) ne promit o lansare de decembrie, la timp pentru a ajunge sub cativa brazi de Craciun. Totusi, avand in vedere ca mai mult de ce vedem in poze cu PCB-ul (poze aparute de luni bune) nu stim inca nicio specificatie, ne cam indoim de aceasta lansare.

 

La prima vedere R9 Gemini pare a fi compusa din doua R9 Nano mai degraba, prin prisma dimensiunilor mici si a alimentarii electrice cu cate patru faze per GPU. Toate unitatile ar trebui sa fie complet functionale, iar de racire se va ocupa un sistem cu apa de la Cooler Master.

 

k1K9m8R.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...