Jump to content

Cum sa incarci mai repede bateria unui smartphone Android, iOS sau Windows Phone


ZuZu

Recommended Posts

 
 
1. In noua era a smartphone-urilor exista problema care macina fiecare utilizator, fie ca foloseste platforma iOS, Android sau orice alta platforma mobila.
Pe langa faptul ca bateriile telefoanelor din ziua de azi nu mai tin asa de mult ca inainte, avand o multitudine de functii si caracteristici, care folosesc si au nevoie de foarte multa energie, acum si incarcarea smartphone-urilor a devenit destul de evervanta, deoarece foarte mult telefoane se incarca destul de greu.
Ei bine, acum am venit cu o solutie care sa va ajute intr-o oarecare masura, nu va ganditi ca telefonul va ajunge la 100% in 5 minute, insa va mari semnificativ viteza de incarcare a bateriei.
 
 
 
2. Poate unii dintre voi stiati deja aceasta metoda, insa pentru cei noi in lumea smartphone-urilor este un lucru folositor. Pentru cei care nu stiati exista modul Avion, care inchide absolut toate conexiunile.
Ei bine, acest lucru va ajuta foarte mult bateria sa fie incarcata mult mai repede, operatiune care a fost testata de foarte multi utilizatori, iar bateria a fost incarcata cu 50% mai repede.
Acest lucru se aplica absolut pe toate smartphone-urile, inclusiv de platforma pe care functioneaza.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...