Jump to content

Cum sa filmezi slow motion pe iPhone 4, 4S, 5 si 5C


ZuZu

Recommended Posts

Tutorial despre cum filmezi slow motion pe iphone 4 ,4s - 5 ,5c

 

 

 

Cand Apple a anuntat iPhone 5S in septembrie anul trecut, una dintre cele mai interesante functii cu care venea dispozitivul este cea de inregistrare video in slow motion.

 

* Desigur, cand compania lanseaza o noua functie interesanta toti cei care au dispozitive mai vechi raman in urma si isi doresc si ei sa aiba parte de aceleasi functii ca pe cele mai noi dispozitive. Persoanele detinatoare de iPhone 5 si iPhone 5C se gandeau ca vor putea face aproape aceleasi lucruri ca si pe un iPhone 5S, dar din pacat nu a fost sa fie.
 
* Daca aveti un dispozitiv Apple relativ nou, minim iPhone 4S sau mai nou, va sugeram sa incercati aplicatia Slo-Mo Mod, in cazul in care aveti facut jailbreak. 
 
 
 
Asa cum sugereaza si numele, Slo-Mo Mod va permite aproape oricarui dispozitiv iOS sa poata folosi functia de inregistrare in slow motion. In mod evident, nu va putea functiona la 120 fps ca pe iPhone 5S, insa va putea inregista intre 60 si 30 fps.
 
Slo-Mo Mod are si cateva setari care pot fi configurate din aplicatia Settings, precum slow motion rate, frame rate si ajustare de volum.
Aplicatia Slo-Mo Mod poate fi descarcata gratuit din Cydia, repo-ul BigBoss.
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...