Jump to content

LG G5 !


Leonidas

Recommended Posts

        LG 5, va fi fara doar si poate, unul dintre cele mai bune telefoane aparute in 2016. Conform celor mai noi zvonuri, acesta ar aparea in primele trei luni ale anului 2016, dar pe net deja au aparut anumite informatii cu privire la acesta.

                                                           08BeIbW.jpg

 

        Spatele aparatului se pare ca va fi realizat, pentru prima oara, integral din metal. LG G4 a fost disponibil intr-o varietate foarte mare de carcase, inclusiv pile, dar LG G5, va fi primul terminal de top al companiei, care se va mandri cu  performanta de a se ascunde intr-o carcasa metalica. In ceea ce priveste configuratia hardware, a noului LG, se pare ca va fi ansamblat in spatele unui display de 5.3 inch, cu o rezolutie nativa QHD. 

         In carcasa va avea un Snapdragon 820 de la Qualcomm, ce se anunta in a fi cel mai sprinten SoC din 2016, impreuna cu un 3 GB RAM. Spatiul de stocare va putea fi suplimentat printr-un card microSD, iar partea de incarcare, si sincronizare a datelor, se va realiza printr-un port USB Type-C. Nu va lipsi nici un cititor de amprente, iar in loc de doua camere foto/video, veti avea trei. Pe spate, se va regasi o camera de 16 megapixeli, si 8 megapixeli, iar in fata, una de 8 megapixeli. Deci, este un model cu 3 camere, ceva nou la LG.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...