Jump to content

Asus ZenFone 2 Deluxe SE


LuK.ZEW #

Recommended Posts

 

 

În timp ce unii producători de pe piață vine cu smartphone-uri ce ne aduc doar 16 sau 32 GB memorie internă, în unele cazuri chiar și fără slot microSD, iată căAsus abordează o altă tactică cu device-urile dezvoltate. Un exemplu numai bun este Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition, device disponibil de astăzi în stocurile MarketOnline.ro.

 

kv-product(1).jpg

 

Probabil vă întrebați ce este atât de special la acest smartphone. Ei bine, primim la interior nici mai mult, nici mai puțin de 128 GB spațiu intern de stocare. În plus, la pachet producătorul ne oferă extra și un card microSD de 128 GB ce duce memoria disponibilă la o cifră impresionantă de 256 GB.

 

Screenshot%20(328).jpg

 

În plus, avem parte și de specificații high-end, telefonul sosind cu display Full HD de 5.5 inch, procesor quad-core Intel Atom Z3590 de 2.5 GHz, 4 GB memorie RAM, și o cameră foto principală de 13 megapixeli. De asemenea, vom primi un senzor frontal de 5 megapixeli și o baterie de 3.000 mAh.

 

 

 

Sursa articol - http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/retaileri/asus-zenfone-2-deluxe-se--telefonul-cu-256-gb-memorie-flash--ajunge-in-stocurile-marketonlinero_29650.html

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...