Jump to content

BlackBerry se muta complet pe Android


I a s m i n

Recommended Posts

blackberry.gif
BlackBerry chiar a invatat ceva din experienta trecuta, iar din acest an vor trece complet pe sistemul de operare Android. CEO-ul companiei a facut marele anunt, din care reiese ca in 2016 vom vedea mai multe  telefoane de la ei, evident cu Android.
BlackBerry trece printr-o schimbare majora, o schimbare pe care credem noi, ar fi trebui sa o faca de mult. Insa mai bine mai tarziu decat niciodata. Cand credeam ca ii mananca falimentul, compania a deschis ochii si a gasit o noua cale. De la exclusivitatea telefoanelor bussinesfoarte securizate, se arunca in lupta cu toti producatorii de smarthphone-uri normale.
Sper sa nu fie doar o alta companie care va livra telefoanele cu Android, caci piata este si asa plina. Sper ca BlackBerry sa vina cu ceva unic, sa pastreze serviciile de securitate, sa aduca imbunatiri pe aceasta cale sistemului de operare de la Google, iar telefoanele lor sa fie in continuare rezistente, fiabile si inovatoare.
CEO-ul companiei, John Chen, a confirmat la CES 2016 ca in acest an vor lansa cateva telefoane
noi, toate cu sistem de operare Android. In plus, vor adopta acest sistem de operare si pe viitor. Nu stim ce se va intampla cu BlackBerry OS, insa imediat ce aflam si alte informatii va vom anunta.
 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...