Jump to content

[RF]Cum excluzi pozele de pe OneDrive


I a s m i n

Recommended Posts

Aplicația Fotografii din Windows 10 și Windows 10 Mobile este o aplicație Windows universală, iar asta înseamnă că aceeași aplicație, cu aceleași caracteristici și același cod, este capabilă să ruleze pe multiple platforme hardware cu Windows 10 instalat: PC-uri, laptop-uri, smartphone-uri, tablete, șamd. Această aplicație este de fapt o galerie cu toate pozele stocate pe dispozitivul tău, precum și cele stocate în cloud-ul OneDrive de la Microsoft. Când o folosesc, unii utilizatori nu sunt încântați de faptul că aplicația Fotografii afișează și pozele din OneDrive alături de cele stocale local, pe dispozitivul folosit. Dacă nici ție nu îți place această caracteristică, citește acest ghid pentru a afla cum o dezactivezi:

 

Cum excluzi pozele de pe OneDrive din aplicația Fotografii pentru Windows 10

Dacă folosești Windows 10 pe un PC, un laptop, o tabletă ori un dispozitiv convertibil, deschide Meniul Start și dă clic sau apasă pe Toate aplicațiile. Apoi, apasă pe scurtătura Fotografii din lista de aplicații disponibile.


 

În aplicația Fotografii, apasă pe butonul Setări, subliniat în captura de ecran de mai jos. Acesta se află în partea de jos a coloanei din stânga.

 

Este afișată o listă de setări pentru aplicația Fotografii. Derulează în jos până întâlnești setarea numită: “Afișati doar conținutul din OneDrive aflat în cloud”. Această setare este tradusă incorect. Ea ar fi trebuit să spună: “Nu mai afișati conținutul aflat doar în cloud-ul OneDrive”.

 

Mută comutatorul pentru acea setare pe poziția Dezactivat.

Închide aplicația Fotografii și, data viitoare când o pornești, va actualiza colecția de fotografii încărcate pentru a include doar fotografiile stocate local, pe calculatorul ori dispozitivul tău cu Windows 10.



 

Sursa: Digitalcitizen
 


 


 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...