Jump to content

Casti gaming RAZER Carcharias PC/ XBOX 360


LauReNNTziu

Recommended Posts

carcharias_.jpg

 

Castile Razer Carcharias Gaming sunt compatibile cu Xbox 360/PC si au fost create special pentru cei care petrec foarte multe ore jucandu-se.

Exact ca si predecesorul sau feroce, originalul Razer Carcharias, noul Razer Carcharias pentru Xbox 360/PC ofera un sunet superior, clar, profund, realism maxim.

Telecomanda situata pe fir ofera un control rapid si usor asupra volumului facand aceste casti perfecte pentru Xbox LIVE gaming. Microfonul ajustabil are filtru de zgomot asigurand o comunicare extrem de clara.

 

Caracteristici:

Voce ajustabila si volum reglabil in joc

Mentinand claritatea superioara a sunetului, basul puternic creat cu ajutorul celor mai bune drivere, castile Razer Carcharias Xbox360/PC vin acum cu o noua telecomanda situata pe fir, pentru reglarea vocii si a volumului in timpul jocului, facand astfel aceste casti ideale pentru Xbox LIVE gaming.

 

Confort sporit datorita acoperirii complete a pavilionului urechii

De la luptele cu tancuri pana la luptele cu zombie in spatiu, acoperirea perfecta a urechii asigura confort maxim. Lama captusita de fixare a castilor pe cap este reglabila si se poate extinde pana la 3.18 cm in fiecare parte, fiind astfel potrivite pentru o gama larga de marimi. De asemenea, buretii castilor sunt usori, pliabili si pot fi indepartati pentru a asigura o potrivire perfecta.

 

Conectarea la consola Xbox 360

Chiar daca ai consola conectata la display prin cablu HDMI sau cablu component/compozit, castile Razer Carcharias Xbox360/PC sunt pregatite de actiune. Toate cablurile si adaptoarele necesare sunt inlcuse in pachet pentru a-ti asigura conectarea, la orice model de consola Xbox 360, in cateva minute.

 

sursa: mediagalaxy.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...