Jump to content

[RF-SPORT]După ce a pierdut titlul de campion mondial, Hamilton ar putea fi pedepsit de Mercedes pentru că a ignorat ordinele de echipă.


Alecks.

Recommended Posts

În aceste condiţii, Hamilton a ignorat ordinele de echipă şi a încetinit în mod intenţionat în fruntea cursei pentru a-l ţine pe loc pe Rosberg şi pentru a le permite lui Vettel şi Verstappen să se apropie de acesta în speranţa că-l vor putea depăşi. Hamilton a fost somat în două rânduri de la boxele Mercedes să revină la ritmul normal de cursă şi să nu pună în pericol strategia echipei, însă pilotul a ignorat de fiecare dată mesajele primite.

 

Toto Wolff, directorul executiv al celor de la Mercedes, a lăsat să se înţeleagă că ia în calcul să-l pedepseacă pe Hamilton pentru gestul său.

 

"Am două scenarii în minte acum! Prima variantă: a ignorat în mod public (n.red. discuţiile radio dintre piloţi şi oamenii de la boxe sunt prezentate în timpul transmisiei curselor) instrucţiunile ceea ce înseamnă că s-a poziţionat înaintea intereselor echipei. E foarte simplu. A doua variantă: ceea ce a făcut el era singurul mod prin care putea spera că va câştiga titlul mondial şi nu-i poţi cere unui pilot să se complacă într-o situaţie în care instinctul lui nu-i permite să se complacă. Trebuie să găsim o soluţie pentru viitor deoarece precedentul a fost creat", a declarat oficialul celor de la Mercedes imediat după încheierea cursei de duminică seară."

 

 

                                                 lewis-hamilton-10.jpg?width=400         sursa: mediafax

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...