Jump to content

[RF-SPORT]Boldrin a CHIULIT de la reunirea Stelei! Sefii clubului au luat imediat masuri! Anunt oficial.


Ezeq

Recommended Posts

Reghe le-a scurtat vacanta jucatorilor dupa infrangerea cu Dinamo din Cupa Ligii, dar nu toti elevii sai au fost de acord. Fernando Boldrin nu s-a prezentat la reunire si va fi amendat, anunta Steaua oficial. Mijlocasul adus de la Astra este insa convocat pentru lotul care va pleca in Antalya.

 

 

Comunicat Steaua

 

 

Lotul Stelei s-a reunit la Baza Sportiva Steaua Bucuresti, acolo unde acestia au efectuat, miercuri si joi, primele antrenamente ale anului 2017.

 

Laurentiu Reghecampf a convocat, pentru stagiile de pregatire din Antalya, urmatorii jucatori:

 

 

PORTARI - Florin Nita, Eduard Stancioiu, Ionut Poiana

FUNDASI - Gabriel Enache, Gabriel Tamas, Alin Tosca, Wilfried Moke, Marko Momcilovic, Gabriel Simion

MIJLOCASI - Adrian Popa, Antonio Jakolis, Ovidiu Popescu, Mihai Pintilii, Muniru Sulley, Vlad Achim, Lucian Filip, William De Amorim, Fernando Boldrin, Vlad Mihalcea, Mario Mihai

ATACANTI - Denis Alibec, Florin Tanase, Dennis Man, Alexandru Tudorie, Cristian Ontel

 

Singurul jucator care nu s-a prezentat la reunirea echipei a fost mijlocasul brazilian Fernando Boldrin, care a preferat sa nu respecte programul stabilit de catre staff-ul tehnic, desi a fost informat cu privire la consecintele acestei abateri. Jucatorul va fi amendat in conformitate cu prevederile Regulamentului Intern al clubului.

 

Ros-albastrii vor efectuat vineri dimineata vizita medicala in cadrul Institutului National de Medicina Sportiva, iar sambata este programata deplasarea catre Antalya, acolo unde va incepe primul cantonament de iarna.

 

sursa:sport

boldrin-a-chiulit-de-la-reunirea-stelei-

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...