Jump to content

[RF-SPORT]Lista NUMELOR URIASE care au avut de suferit sub comanda lui Guardiola! Ultimul star care are probleme la City.


Ezeq

Recommended Posts

RONALDINHO: La varsta de 28 de ani, brazilianul era la varful carierei sale, insa Guardiola l-a lasat sa plece de la Barcelona.

 

DECO: Si el s-a aflat pe lista despartirilor de Barca odata cu sosirea lui Guardiola pe banca. A fost trimis la Chelsea, pentru 10 milioane de euro.

 

ETO'O: Initial, Eto'o s-a aflat pe lista celor care vor pleca de la club, insa despartirea a fost amanata, iar camerunezul a avut un sezon excelent. In cele din urma, Eto'o a plecat de la Barca.

 

ZLATAN IBRAHIMOVIC: A inceput in forta la Barca, cu 11 goluri in 14 meciuri, dar relatia acestuia cu Guardiola a fost cu probleme, astfel ca suedezul a plecat de la club.

 

 

MARIO MANDZUKIC: Nu a fost pe placul lui Guardiola, desi a marcat 26 de goluri in primul sezon al lui Pep. In cele din urma catalanul s-a despartit de el.

 

MARIO GOTZE: Nu s-a incadrat niciodata in filosofia lui Guardiola. dar a fost pastrat la club cat catalanul a stat acolo.

 

JOE HART: A fost primul om care a plecat de la City dupa ce Pep a sosit. Motivul? Guardiola cauta un portar cu joc bun de ... picioare.

 

YAYA TOURE: Relatia rece dintre cei doi a inceput la Barca si a continuat la City. Jucatorul a ramas in cele din urma la club, dupa ce si-a cerut scuze fata de antrenorul sau.

 

KUN AGUERO: A fost pus pe banca de GUardiola ca sa i se faca loc lui Gabriel Jesus, iar viitorul sau la club este sub semnul intrebarii, noteaza Daily Mail.

 

Sursa:sport

lista-numelor-uriase-care-au-avut-de-suf

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...