Jump to content

[RF-SPORT]"Generatia asta trebuie sa ne razbune!" Mesajul primit de jucatorii lui Daum inaintea meciului cu Danemarca


Ezeq

Recommended Posts

Cosmin Contra a declarat intr-o conferinta de presa, ca meciul nationalei Romaniei cu Danemarca trebuie abordat ca o finala si ca spera ca actuala generatie de "tricolori" sa ii razbune pe cei care au ratat sansa de a ajunge la Campionatul European din 2004 dupa o partida cu danezii.

 

"Sper macar generatia asta sa ne razbune (cu Danemarca), sa ne faca niste amintiri placute duminica. Sper din toata inima ca ei sa pregateasca meciul ca pe o finala. De cand va fi reunirea sper ca mesajul domnului Daum va fi acelasi ca al tuturor antrenorilor care suntem in Romania sau al tuturor romanilor care ne dorim aceasta victorie si sa o pregateasca ca pe o finala. Daca o vor pregati ca pe o finala avem sanse mari sa castigam, eu cred ca avem o echipa nationala tanara, dar foarte buna, care poate sa castige in fata oricarui adversar. Dar trebuie sa avem mai multa dorinta, trebuie sa avem mai mult spirit de sacrificiu, trebuie sa ne dorim ca aceasta calificare sa fie posibila", a spus antrenorul lui Dinamo.

 

Contra considera ca o remiza sau o infrangere poate scoate Romania "din cartile calificarii". "Meciul cu Danemarca este o finala. Cum noi jucam finale in fiecare etapa din play-off, nationala de acum pana la sfarsitul preliminariilor joaca finale. Si trebuie sa o ia ca atare, sa pregateasca acest meci ca pe o finala. E clar ca orice rezultat care nu este victoria ne scoate din punctul meu de vedere din cartile calificarii. Va fi foarte greu. Se poate, atata timp cat ai sanse matematice, dar va fi foarte foarte greu", a adaugat el.

 

 

Partida Romania - Danemarca, din etapa a cincea a grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, va avea loc la 26 martie, de la ora 21.45, pe Cluj Arena. Cele doua echipe au mai fost adversare in preliminariile Euro-2004, Romania ratand sansa de a ajunge la turneul final dupa ce a remizat cu danezii, scor 2-2, la Copenhaga, in septembrie 2003.

 

sursa:sport

generatia-asta-trebuie-sa-ne-razbune-mes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...