Jump to content

[RANGFORT] Cerere Moderator | RESPINS


Kenny.mma

Recommended Posts

Nume : George Cristian
Nick : Kenny
Vârstă : 25
Motiv : Voi discuta mai jos.
Adresa de contact : arvat_g@yahoo.com / kenny_asistenta
Timp alocat forumului : 6,7 h .

Ce secţiuni doreşti să moderezi? AmxModX / Source Mod
De ce ai ales aceste sectiuni? Deoarece si imi place sa ma implic, sa dezvolt sa im idedic o parte din timp  aici intr-o pasiune de a mea .
De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Deoarece am avut si eu cu cativa ani in urma o comunitate, m-am implicat mult in ea, a trebuie sa pelc la munca in strainate iar cand am revenit ..s-a ales praful . Am revenit, im idoresc sa ma implic intr-o comunitate unde sa putem dezvolta, evolua in ceea ce ne dorim toti aici, sa porogresam si sa  ne ridicam iar sus, din cate stiu RANGFORT era o comunitate foarte populata , pacat de acele vremuri, ca frumoasa e respect tuturor si multe aprecieri .
Ai mai moderat pe IPB? Da
Ce înţelegi prin "Post hunt"? Doar pentru +1 Post .
Ce înţelegi prin "Dublu post"? Atunci cand postezi fara ca cineva sa isi de-a cu parerea, cand adaugi posturi una intruna .
Ce înseamnă "Warez"?  Warez inseamna, PIRATERIE .
Ce înseamnă "NSFW"? NSFW inseamna, Not Safe for Work .
Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? Deviere de la subiect, n-are de-a face una cu alta,bagare in seama .
Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Chiar din seara asta, voi incepe sa fac posturi, voi incerca sa aduc servere, sa i-au legatura cu un Administrator ..vreau sa ma ocup pe aici,deoarece e ca o vila frumoasa parasita comunitatea la ora actuala si domnilor, e multa munca, si ore pierdute aici, nu trebuie sa renuntam . Multumesc frumos !
Ai citit regulamentul forumului ? Categoric,da !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...