Jump to content

[RF] Windows Movie Maker


SiLviu

Recommended Posts

Pentru utilizatori Vista şi Windows 7: Windows Movie Maker este inclus în Windows Live Essentials. Pentru utilizatori XP: Windows Movie Maker este instalat automat pe calculator atunci când instalezi Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2). Nu este disponibilă ca o descărcare separată.

 

Windows Movie Maker este o modalitate utilă de a edita şi crea filme în acelaşi timp

 

Dacă ai impresia că a crea filme din fotografiile tale este prea complicat, mai gândeşte-te o dată şi aruncă o privire la Windows Movie Maker.

 

Introducere

Acest program de software uşor de utilizat te lasă să creezi prezentări multimedia uşor de personalizat care include nu numai cele mai bune fotografii ale tale şi clipurile tale preferate, ci şi filme drăguţe sau efecte de tranziţie care vor adaugă o pată de culoare asupra proiectului tău.

 

Cum se foloseşte

Windows Movie Maker este foarte uşor de folosit: importă toate fişierele media pe care ai dori să le foloseşti (imagini, clipuri şi chiar clipuri filmate în timp real) şi suprapune-le peste planul cadru. Adaugă câte efecte doreşti şi verifică dacă totul arată cum trebuie în fereastra de previzionare. Există chiar şi o ustensilă specială în Windows Movie Maker care te ajută să adaugi titluri sau generice filmului tău.

 

Facilităţi adiţionale

Când totul este gata, Windows Movie Maker te lasă să exporţi clipul în diferite formate, în funcţie de destinaţia filmului: un site web, un CD sau o simplă salvare pe hard drive sunt câteva dintre opţiunile posibile.

 

Altfel spus, ţine minte că Windows Movie Maker este util pentru oamenii care nu au deloc sau au foarte puţină experienţă în editarea de filme, ceea ce înseamnă că utilizatorii avansaţi l-ar putea categorisi drept limitat.

 

Cu Windows Movie Maker, poţi crea şi edita uşor prezentări video cu fotografiile tale favorite, videoclipuri sau efecte de tranziţie cu adevărat admirabile.

 

 



  • windows-movie-maker-7.jpg?key=api
  •  
  •  
  •  
  •  

 


 


Downlaod: Click!



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...