Jump to content

[RF] Microsoft Word 2010


SiLviu

Recommended Posts

Microsoft Word este probabil cel mai popular procesor de text din lume. Este de asemenea una din aplicațiile cheie ale setului Microsoft Office.

 

Microsoft Word este un companion puternic în toate sarcinile legate de creere, editare și verificarea textului pe calculatorul dumneavoastră. Funcționează cu toate formatele populare de documente, inclusiv suport pentru salvarea documentelor ca fiind PDF-uri, sau trimiterea documentelor prin email folosind Outlook imediat după ce au fost scrise.

 

Chiar dacă vă creați un text de la 0 sau folosiți un șablon inclus, Microsoft Word vă ajută cu gamă largă de instrumente: tabele, opțiuni de formatare a text-ului, scheme de culori, suport pentru inserarea imaginilor și clipart și multe altele. Microsoft Word include de asemenea un corector de ortografie puternic și instrumente pentru a revizui documente cu text marcat și note personale. Suportul pentru video încă lipsește din păcate.

 

Cu toate acestea, Microsoft Word dovedește că este un instrument excelent de procesare al textului, de la o simplă nota la un raport complex cu imagini, grafice și tabele.

 

Microsoft Word este un procesor de texte cu un motiv – este ușor de utilizat și în același timp plin de caracteristici avansate.

 




Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...