Jump to content

MalwareBytes AntiMalware


Nomercy

Recommended Posts

Malwarebytes este un Secondary antivirus, majoritatea firmelor îl recomandă ca fiind cel mai bun program pentru a-ţi detecta viruşii pe care un Antivirus normal nu-i poate găsii. Dupa cum probabil ştiţi, majoritatea viruşilor au evoluat, nu mai sunt chiar asa uşor de găsit (prin Task Manager, Registry, Disk Local /:C s.a.m.d), majoritatea viruşilor de tip malware sunt foarte greu de detectat, un Antivirus nu ii poate găsii pentru că nu e configurat pentru astfel de programe, cu Antivirusul normal poţi şterge viruşii mici din fişiere dar în niciun caz viruşii mari ( exemplu keylogger si internet worms).


Aici intervine Malwarebytes, un antivirus creeat pentru astfel de viruşi, el este configurat de către experţi pentru a găsi şi cel mai bine ascuns malware.


Avându-l activat beneficiezi de mai multe opţiuni, Scanare rapidă (scanează TOATE locurile în care un malware e capabil să se "ascundă"), Scanare totală (scanează tot PC-ul).


Acest Malwarebytes vine şi cu o protecţie online, blochează site-urile ce conţin viruşi, majoritatea site-urilor ce incearcă să "injecteze" un virus in PC-ul tău sunt blocate de către el, în momentul blocării iţi apare pagina albă si scrie undeva în mijloc ce s-a întâmplat cu site-ul şi ce l-a blocat, chiar şi motivul.


Odată executată o scanare cu Malwarebytes eşti scapat de orice fel de malware, indiferent unde ar fi ascuns, MBAM (Malwarebytes AntiMalware) e capabil sa găsească si cel mai ascuns virus între fişierele tale (chiar daca nu apare în procese, registry, disklocal /:C, disklocal /:D, system32 s.a.m.d). Majoritatea viruşilor sunt configuraţi pentru a-i găsi cât mai greu, MBAM face asta mult mai uşor, în câteva minute te scapă de orice tip de virus.


Merge folosit şi cu Avast,Avira,Kaspersky,BitDefender etc. Este mult mai bun ca cele menţionate de mine, acele programe antivirus nu-s configurate pentru a-ţi găsi orice tip de virus, dar MBAM este.


Malwarebytes AntiMalware poate fi descarcat de aici https://www.malwarebytes.org/ . Are şi el o varianta FREE (o lună, cred) însa te poţi folosi de el când presupui că eşti infectat cu viruşi.


 


Sa vă dau şi un exemplu la ce am scris aici:


Mi s-a întâmplat să fiu victima unui keylogg destul de complex, nefiind detectat de niciun tip de antivirus am găsit acest MBAM, nu aveam o părere aşa de bună despre el, până în momentul scanării când mi-a găsit FIX locaţia keyloggului respectiv. Inainte de toate acestea am căutat cât mai multe informatii despre malware-ul ce era la mine-n PC, nedetectabil în procese, taskmanager,disklocal C, system 32, appdata s.a.m.d ... "ce mă fac acum?", o intrebare în sinea mea.. Stiam că reinstalarea windows-ului e o soluţie relativ uşoară, dar am căutat una şi mai uşoară, am scanat cu MBAM şi am scos tot din PC meu. Protecţia lui e foarte bună în ceea ce priveşte viruşii malware (programele care-ţi fură identitatea, parolele, banii s.a.m.d).


 


Un link care să vă ajute să vă faceţi o părere despre el: 


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...