Jump to content

Cele mai bune programe de filmat.


Nomercy

Recommended Posts

Vreau să vă dau nişte sfaturi cu ce programe să filmezi şi care sunt mai bune .
Să începem:
1. Fraps -> Este un program foarte bun în a face video-uri când joci jocuri sau când vrei să filmezi câteva faze (e un program foarte bun , vi-l recomand şi nu cere multe cerinţe). Dar mulţi se plâng din motivul că ocupă mult spaţiu , şi mie îmi ocupă 5 min = 1GB dar pun într-o partiţie în care am mai mult spaţiu . Pentru al downloada click aici .
              -> Acum vă voi prezenta un program pentru compresarea video-urilor . El se numeşte '' virtual dub '' - Ce este el ? Este un program în care editezi/compresezi video-uri . Ex : Am filmat 10 min cu fraps şi mi-a luat 2GB spaţiu , dar dacă îl compresăm(compression) video-ul are 250 MB (va dura ceva până îl compresează) . Pentru al downloada click aici .

2. HyperCam 3 -> Este un program de filmat foarte bun în a face tutoriale , video-uri ( doar că trebuie să aveţi un PC mai avansat când faceţi un video în joc, cere cam multe cerinţe ) . Nu ocupă mult spaţiu , vi-l recomand . Îl puteţi downloada de aici .

                        -> Mai este încă un program asemănător ca hypercam 3 , el se numeşte Bandicam (cere multe cerinţe , nu vi-l recomand pentru cei cu PC-ul mai slab) . Îl puteţi downloada de aici .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Eu faceam SR ( Screen Record ) cu Bandicam perfect si am avut un laptop foarte slab til si descriu sa vezi ca nus asa mari cerintele.
 

  • CPU: Intel Dual Core 1.8 GHz
  • Ram: 2 GB DDR2
  • HDD: 160 GB
  • Placa Video: Intel Chipset Intregated Video Card

 

Era un laptop de la HP slabut greu puteam sa joc Counter Strike 1.6 pe el trebuia sa scot HD-u din el ca sa il pot juca dar cand faceam video cu Bandicam nu aveam probleme acuma depinde la ce anume vreti sa faceti SR avand in vedere ca in Counter Strike mai bine faci Demo si dai convert din .dem in AVI pentru Youtube.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...