Jump to content

Cele mai bune antivirusuri de la începutul anului 2014.


Nomercy

Recommended Posts

În acest topic am să vă prezint cele mai bune antivirusuri de la începutul anului 2014:
1. Avast Free Antivirus
-> Pentru cei ce doresc un antivirus gratuit şi uşor de utilizat, Avast free reprezintă o soluţie foarte atractivă. Cu o rată de protecţie de 98.7% în ultimele teste, el oferă protecţie împotriva viruşilor şi a programelor de tip malware, spyware şi rootkit. Poate că nu este cel mai rapid şi mai performant antivirus de pe piaţă, însă pentru cei ce doresc o protecţie constantă, fără bătăi de cap, el este o alegere potrivită. Avast free poate fi descărcat de aici.
 
avast-free-antivirus.jpg?width=640&heigh

2. Panda Cloud Antivirus Free
-> Acesta este un antivirus gratuit bazat pe un serviciu de tip cloud. Fişierele sau părţi din ele sunt trimise către un server pentru a fi scanate. Acest fapt vine atât cu avantaje, cât şi cu dezavantaje pentru utilizator. În primul rând, antivirusul gratuit are o rată foarte bună de protecţie, de aproximativ 99,8% conform unul test recent realizat de AV Comparatives. Interfaţa este simplă şi uşor de folosit, iar performanţele sunt destul de bune. Din păcate, o scanare completă s-ar putea să dureze destul de mult, iar conexiunea la Internet este foarte importantă. El poate fi descărcat de aici.
 
panda-cloud-antivirus-free.jpg?width=640
 
3. BitDefender Antivirus Free Edition
-> Având motorul de scanare şi definiţiile uneia dintre cele mai apreciate aplicaţii antivirus de pe piaţă, este o soluţie cât se poate de simplă. Nici măcar nu putem vorbi despre o interfaţă în adevăratul sens al cuvântului. Aplicaţia vine cu o fereastră mică de interacţiune, ce poate fi accesată la nevoie. Am spus la nevoie deoarece acest antivirus gratuit poate fi lăsat pur şi simplu să lucreze în fundal, fără a da bătăi de cap. El va funcţiona foarte bine şi pe calculatoare mai lente. Cei interesaţi pot să descarce noua versiune de aici.

 

bitdefender-free.jpg?width=640&height=30
 
4. AVG AntiVirus Free
-> Această aplicaţie de tip antivirus este destul de cunoscută. Deşi nu a avut de-a lungul timpului cele mai bune performanţe la nivel de detecţie, ea rămâne totuşi o soluţie bună pentru utilizatorul obişnuit. Pe lângă protecţia pentru viruşi, aplicaţii spyware şi malware, ea verifică link-urile accesate şi poate fi folosită pentru ştergerea sigură a fişierelor. Interfaţa este prietenoasă cu utilizatorii, iar PC-urile mai vechi nu vor fi afectate din punct de vedere al performanţei. Cei ce doresc să descarce acest antivirus gratuit pot accesa acesta pagină.

 

avg-antivirus-free.jpg?width=640&height=

 

Sunt foarte multe antivirusuri, eu v-am arătat cele mai bune de la începutul anului 2014.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...